EUR: 322,37 Ft
CHF: 287,51 Ft
2019. június 17., hétfő
Laura, Alida

Belföld

Kivégezte húga szerelmét a migráns, mert katolikus volt

Saját testvérének a szerelmével végzett egy szíriai migráns, aki nem volt hajlandó elfogadni, hogy testvére egy ke­resz­tény hitű ira­ki­val jár.

A szörnyűség a né­met­or­szági Salz­git­ter­ben történt.


A német rendőrök őrizetbe vettek egy 33 éves szír bevándorlót, akit azzal gyanúsítanak, hogy a nyílt utcán lelőtt egy 25 éves iraki migránst. Az állhat az emberölés hátterében, hogy a gyanúsított húga és az iraki áldozat egy párt alkottak. A feltételezett elkövetőnek az szúrhatta a szemét, hogy az iraki férfi nem muszlim, hanem keresztény volt. A hithű szír gyanúsított úgy vélekedett: tarthatatlan, hogy húga egy hitetlen férfival kösse össze az életét – számol be az esetről a Ripost.hu.

További cikkek:


Kapcsolódó Cikkek

  • A nap képe: Dagonya

    A nap képe: Dagonya

    A somogybabodi Nemzetközi Off Road Fesztiválon idén sem maradtak szárazon a versenyzők. Európa legnagyobb terepjárós eseményén csaknem 1200 autó és 20 ezernél is több résztvevő merült el a sárban.

  • Baseball ütővel esett a tanulókocsinak

    Baseball ütővel esett a tanulókocsinak

    Egy 42 éves kamionos férfinak annyira elgurultak a gyógyszeri, hogy baseball ütővel esett neki az előtte lassan haladó tanulókocsinak a 68-as főúton Marcali-Bize irányába.