EUR: 334,68 Ft
CHF: 306,31 Ft
2019. november 12., kedd
Jónás, Renátó

Egyéb Tatabánya

Kolbásztöltés és TNT a Malacságokon

A TNT koncertje koronázza meg az idei Tatabányai Malacságokat. A programot már hatodik alkalommal rendezi meg a Tatabánya Pont. A nap folyamán ismét lesz kolbásztöltő verseny és természetesen látványdisznóvágás, illetve hús- és füstölt áruk vására is a tatabányai Árpád téren.

A gasztronómiai vásáron idén is különleges falatokat kóstolhatnak majd az érdeklődők – hangsúlyozta Szutter Levente, a szervező Tatabánya Pont vezetője. – Lesznek hentesáru- és húskészítmény-különlegességek, kenyérlángos, kürtőskalács, lángos, minifánk és lepények is, de idén sem hiányozhatnak a kínálatból a mézek, a kézműves sajtkülönlegességek, a levendulatermékek, a szörpök és a lekvárok sem. A kolbásztöltő versenyen készülő finom falatokat idén is szakértő zsűri értékeli majd, a legjobbakat természetesen ezúttal is jutalmazzuk.


Hentesáru- és húskészítmény-különlegességek is előkerülnek majd a 6. Tatabányai Malacságok programjában

A 6. Tatabányai Malacságok programja február 9-én reggel 9 órakor kezdődik az Árpád téren és környékén, a kolbásztöltő verseny 11 órakor indul, a látványdisznóvágást 13.30-tól tartják, míg a TNT 16 órakor lép színpadra.

Kapcsolódó Cikkek

  • Fakutyával táncoltak

    Fakutyával táncoltak

    Hogy mi is a fakutya? Nos, mindenki úgy ismeri, mint a korcsolya és a szék keveréke, melyen ülve valaki egy vagy két hegyes bottal löki magát előre.

  • 40 zsák szemetet gyűjtöttek

    40 zsák szemetet gyűjtöttek

    A Zölden Szekszárdon és Környékén elnevezésű civil közösség az elmúlt hetekben többször is szervezett szemétszedési akciót a megyeszékhelyen…