EUR: 322,27 Ft
CHF: 287,27 Ft
2019. június 17., hétfő
Laura, Alida

Egyéb Győr

Koncert az uszodában

A vízre építették a színpadon
Fotó: Marcali Gábor

Különleges helyszínen, az Aqua Sportközpontban adta idei farsangi koncertjét a Győri Filharmonikus Zenekar. Az ötlet Petrov Ivántól, a győri úszók vezetőjétől származik, aki elmondta Fűke Géza igazgatónak, hogy a szinkronúszók reggelente Brahms szimfóniáira gyakorolnak. A koncertet megtartották: a színpadot búvárok építették, Berkes Kálmán karnagy, művészeti vezető pedig papucsban, fürdőköpenyben és baseballsapkában vezényelte a szintén papucsos zenészeket. Egyedi pillanat volt, amikor a Győr polgármestere, Borkai Zsolt búvárruhában, a vízből előbukkanva mondta el köszöntőjét. A hangulat fergeteges volt, és a körítéssel együtt örök élmény marad mindenkinek.

Kapcsolódó Cikkek

 • Légy szíves! Légy színes!

  Légy szíves! Légy színes!

  Nem mindennapi kiállítás nyílt a Zsókavár Galériában, ahol a kerületben található Értelmi Fogyatékosok Napközi Otthonának MásKépp Műhelyében alkotók műveit tekinthetik meg.

 • Hendrix-műsor Tátraival

  Hendrix-műsor Tátraival

  A hejőcsabai Gárdonyi Parkban, varázslatos környezetében, június 28-án lehet majd egy különleges zenei csemegét nézni-hallgatni.

 • GasztroSopron Bortúra

  GasztroSopron Bortúra

  GasztroSopron Bortúra címen várnak mindenkit egy egész várost behálózó bortúrára, ahol 11 helyszínen 11 soproni és 11 nem soproni borásszal találkozhatnak a résztvevők június 15-én 14 és 22 óra között.