EUR: 334,64 Ft
CHF: 304,60 Ft
2019. november 21., csütörtök
Olivér

Belföld

Koncz Balázs: Hogyan válj jól fizetett C# programozóvá?

Ha jól fizető állásra váltanál zöldfülű programozóként, ezt a könyvet érdemes elolvasni
Vajon mibe kerül megtanulni programozni? Mire számíthatok a munkaerőpiacon C# programozóként? Milyen plusztudásra van szükség az alapprogramozói ismereteken túl? Egyáltalán: hogyan gondolkodjak úgy, mint egy programozó?… Ha ezekhez hasonló kérdések foglalkoztatják a kedves olvasót, akkor jól teszi, ha kezébe veszi a Hogyan válj jól fizetett C# programozóvá? címmel most megjelenő okos kis kiadványt, amelyről bízvást mondhatjuk, hogy egy rendhagyó programozási könyv.
Rendhagyó azért, mert nemcsak C#-ban tanulhatunk meg belőle programozni, hanem olyan ismeretekre is szert tehetünk, amelyek a programozóként való elhelyezkedésben és a jól fizető állások megtalálásában is hatalmas segítségünkre lesznek. A jól strukturált, áttekinthető kézikönyvből megtanulhatjuk az alapokat, megismerhetjük a számítógép „lélektanát”, majd ezt követően a szerző lépésről lépésre bemutatja a C# programozás minden csínját-bínját.
A könyvet szerzője elsősorban olyanoknak szánja, akik még újak a programozás világában, és szeretnének programozóként elhelyezkedni vagy karriert váltani. Főként azok az olvasók forgathatják majd nagy haszonnal, akik még nem ismerik a C# nyelvet, vagy van már ugyan benne némi tapasztalatuk, de még szükségük van egy kis pluszra a megálmodott munkahely megtaláláshoz. A kötet ugyanis a fejlesztőeszközök telepítésétől és a programozási alapoktól indulva számos példán keresztül avat be a C# nyelven való programozás rejtelmeibe.
Címkék

Kapcsolódó Cikkek