EUR: 312,87 Ft
CHF: 275,91 Ft
2019. március 20., szerda
Klaudia,

Extra

Egyedül Klárikával kapcsolatban nincsenek kétségeim

Korda György januárban tölti be a 80. életévét, ami miatt az elmúlt néhány hónapban komoly önvizsgálatot tartott. Mint mondja, magánéletében és szakmai múltjában is vannak olyan pontok, amiket ma lehet, hogy másképp csinálna. 

Korda György januárban lesz 80 éves, de feleségének, Klárikának köszönhetően akár húsz évet is letagadhatna. A pár közel 40 éve van együtt, ez idő alatt pedig életük annyira összefonódott, hogy már nem is tudnák elképzelni a holnapot egymás nélkül. Gyuri bácsi Klárikával való házasságát tartja élete egyik legjobb döntésének. A legendás zenész elmesélte, közelgő születésnapja alkalmából folyamatos önvizsgálatot tart és bizony talált olyan pontokat az életében, amit ma már másképpen csinálna. – Ugyan Klárikának köszönhetően nagyon fiatalnak érzem magam, mégis eljárt fölöttem az idő, mert sokszor olyan dolgok jutnak eszembe, amik azelőtt nem, a múlton, az életemen rágódok – mondta nevetve.


Fotó: Cser Dániel

– Aminek nagyon örülök, hogy mozgalmas volt az eddigi életem. Nagykanállal faltuk! Utaztunk, ettünk, ittunk és szerettük az életet, de rengeteget dolgoztunk is Klárival. A szakmámmal kapcsolatban azonban sokszor elgondolkodom, hogy vajon tényleg művészet-e amit a színpadon csinálok, hiszen a könnyű zenének nagyon szubjektív a megítélése. Emiatt olykor kétségeim vannak, mert bár tudom, hogy milyen hangom van és a mai napig tisztán énekelek, mégis elgondolkodom, hogy elég volt-e, amit elértem. Amiben azonban nincsenek kétségeim, az a póker. Hat éves korom óta játszom és tudom, hogy egy olyan dolgot adtam az embereknek a közvetítéseimmel, ami sokáig megmarad. Imádok játszani és a játékot tanítani. Volt, hogy veszítettem, egy alkalommal több ezer dollárt, de a pontos összeget nem húzza ki belőlem – nevetett teli szájjal. – A legtöbb esetben azonban nem nagy tétben játszunk, ezért vannak még a mai napig is remek barátaim – kacsintott Gyuri bácsi, aki nem csupán szakmai, de magánéleti kérdésekben is összegezte az elmúlt nyolcvan évet.

– A magánéletemben egyedül Klárikával kapcsolatban nincsenek kétségeim. Az elmúlt negyven év, amit együtt töltöttünk egy különleges utazás volt, de jó lenne vele még negyven – mondta mosolyogva, majd Klárika kezére nyomott egy csókot.


Fotó: Lokál

 

Kapcsolódó cikkek

Újra összeházasodott Korda György és Balázs Klári!
Ilyen volt Korda György és Balázs Klári második esküvője!
Korda György és Klárika: Napi rutin az inzulin és a szex!
Klárika megölésével vádolták Kordát
Korda György és Balázs Klári karácsonyi koncertshow-val készül
Balázs Klári: Teljesen legatyásodunk!
Balázs Klári: Lehet, hogy van unokánk!
Balázs Klári: Édesanya fentről segít nekem
Őrangyala mentette meg a haláltól Korda György életét
Több száz idős embernek énekelt Balázs Klári és Korda György
Korda György elárulta a titkot – Így kell pókerversenyt nyerni!
Balázs Klári: titkolta testvére halálát édesanyja előtt

Kapcsolódó Cikkek

 • Így néz ki Pál Dénes álomkertje

  Így néz ki Pál Dénes álomkertje

  Régi álma teljesült Pál Dénesnek, amikor ősszel végre kertes házba költözött családjával. Az énekes már most kihasználja a tavaszi időt, kertrendezésbe kezdett, készül a munkára is alkalmas, kényelmes terasz és a játszósarok is a kislányának.

 • Homeopátia: Hatásos vagy átverés?

  Homeopátia: Hatásos vagy átverés?

  Napokon belül megváltozik a homeopátiás szerek kiváltása. Ezek vásárlásakor most már kötelező egy tájékoztatót is adni, amelyen figyelmeztetik a vásárlókat, hogy a szerek hatásossága általánosan nem igazolt.

 • Törőcsik Mari: A Jóisten az ölében tart

  Törőcsik Mari: A Jóisten az ölében tart

  Nem is lehetne boldogabb a 83 éves Törőcsik Mari, aki átvehette a Kossuth Nagydíjat. A színésznő megkönnyezte, hogy újra ilyen fontos elismerésben részesült, amit Orbán Viktor miniszterelnök személyesen adott át.