EUR: 323,93 Ft
CHF: 289,90 Ft
2019. június 19., szerda
Gyárfás

Egyéb Miskolc

Különleges Kiscsillag-koncert

Január 18-án 19 órától Dalok párban… címmel ad koncertet a Művészetek Házában a Kiscsillag zenekar és vendégük, Falusi Mariann. Az estén több mint 70,  jórészt a zenekar szerzői által írt dalból válogatnak a fellépők.

– Ezeket a szerzeményeket egy-egy témához kapcsolódva párba soroltuk. A témákat cetlikre írtuk, egy kalapban összekevertük, és a közönség soraiból jelentkezők húzzák majd ki őket, ily módon minden este más és más dalok más és más sorrendben hangzanak el. Létrehozva ezzel egy interaktív show és egy hagyományos koncert furcsa keverékét, ami néha a zenekar számára is váratlan fordulatokat produkál. Tisztára, mint az élet! – nyilatkozták a tagok.


A koncerten a megváltott jegyek bemutatásával egyszeri 800 forintos kedvezménnyel Kiscsillag-, valamint Kispál és a Borz-ajándéktárgyak vásárolhatók.

Változás!

Január 18-án 19 órától Dalok párban… címmel ad koncertet a Művészetek Házában a Kiscsillag zenekar és vendégük, Falusi Mariann helyett Földes Eszter lesz. Az estén több mint 70,  jórészt a zenekar szerzői által írt dalból válogatnak a fellépők.

Földesi Eszter
Glamour/Fotó:Bolega

Kapcsolódó Cikkek