EUR: 324,55 Ft
CHF: 299,06 Ft
2019. augusztus 18., vasárnap
Ilona

Extra

Lajcsi: Le akartak húzni!

Mégsem költözik Galambos Lajos. A zenész és családja legutóbb egy soroksári birtokot szeretett volna vásárolni, azonban a Lokálnak Lajcsi elárulta: le akarták pénzzel húzni. Emiatt úgy döntöttek maradnak a boldogasszonypusztai kúriájukban. 

Lagzi Lajcsi , Galambos Lajos Fotó: Lokál

– Egy felújított és kibővített, sváb stílusú házról van szó, egyelőre ennél többet nem szeretnék elárulni róla, hiszen tárgyalásban vagyunk a tulajdonossal – nyilatkozta Galambos Lajos még májusban a Lokálnak. A zenész ugyanis szeretett volna elköltözni családjával a boldogasszonypusztai kúriájukból Soroksárra, ahol gyermekkorát töltötte, és ahol szülei sírja is található. Maga mögött akarta hagyni a múltat és azt a három évvel ezelőtti szeptember 24-i napot, amikor a házukat ellepték a kommandósok, és elhurcolták őt feleségével együtt. Lajcsi most arról számolt be lapunknak, hogy mégsem költöznek Soroksárra.


– Főként én szerettem volna a birtokra költözni, de ez sajnos nem jött össze. Le akartak húzni. Amint a tulaj meglátta, hogy én érdeklődöm az ingatlan után jócskán megemelte az árat. Folytak köztünk a tárgyalások, de az egész átfordult egy licitálásba, amiben én már nem voltam partner. Felháborító és elvtelen volt az egész – mondta a zenész, akinek elvette a kedvét a költözéstől a rossz tapasztalat.

– Már nem szeretnék költözni. Nézelődök azért, de nem találok olyan otthont, ami tetszik és megfelelne. Igazság szerint mostanra kicsit megnyugodtunk és rájöttünk, mindazok ellenére, ami ennek a háznak a falain belül történt, nagyon szeretünk itt lakni és számtalan szép emlékünk is van, ami ideköt – tette hozzá. A trombitaművész nagyon jól érzi magát, egyedül az árnyékolja be mindennapjait, hogy még mindig tart a víz,- a gáz- és az áramlopási ügyben indított bírósági pere.


– Köszönöm, jól vagyunk! A két nagyobbik gyermekem felköltözött Pestre az egyetem miatt. Furcsa, hogy hárman maradtunk, de nagyon büszke vagyok rájuk. Próbáljuk a múltat lezárni, amelynek már csak a most is folyó bírósági ügy szab gátat. Őszintén szólva elegem van az egészből és jó lenne, ha már vége szakadna.

Galambos Lagzi Lajcsi, Story Gála 2016 (Fotó: Máté Krisztián)

Kapcsolódó Cikkek