EUR: 322,37 Ft
CHF: 287,51 Ft
2019. június 17., hétfő
Laura, Alida

Extra

Laky Zsuzsiék várnak a harmadik babával

Az egykori szépségkirálynő egy éve költözött vidékre férjével, Gusztival és két gyönyörű kislányával, Lucával és Lujzival. A család remekül beilleszkedett, Zsuzsinak a Legbátrabb páros után pedig végre magára is volt egy kis ideje: fitneszedzőnek tanul, ami mellett műsort és háztartást is vezet. Nem csoda, hogy Gusztival eldöntötték: várnak még a harmadik babával.

– Soha nem voltam egy karrierista típus, de most nagyon élvezem, hogy az anyaság mellett egy másik, egészen új területen is teljesíthetek. A nyár nekem nagyrészt tanulással telt, és ha minden jól megy, akkor hamarosan csoportos fitneszinstruktor leszek – kezdte lapunknak az egykori szépségkirálynő, akinek két lánya tűz és víz. A hétéves Luca apjára, az egykori ketrecharcosra, Gusztira ütött, míg a négyéves Lujza tökéletesen olyan, mint Zsuzsi.


– Luca tavaly ősszel kezdte a sulit, igazi kis művészlélek, magától megtanult írni és olvasni. Lujzi már egy kicsit több fejfájást okoz, ő az elvetemült a családban, bevallom, sokszor magamra emlékeztet. Égetnivalóan rossz gyerek voltam, folyton terrorizáltam a tesómat, de ennek is meg volt a miértje. Édesanyám velem és a öcsémmel is veszélyeztetett terhes volt, és amikor a tesómat várta, nem tudott velem úgy foglalkozni, ahogy szerettem volna. Nem tudtam rajta annyit csüngeni, ami miatt később folyamatosan felakartam hívni magamra a figyelmet. Hajmeresztő dolgokat csináltam, például amikor anya bekente valamivel az egyhetes öcsém száját, akkor én fogtam magam, és elkezdtem fogkefével dörzsölni, amitől úgy habzott a szája, hogy mindenki azt hitte, hogy epilepsziás rohamot kapott a gyerek. Aztán egy csomószor kivettem a kiságyból, és a lábánál fogva átráncigáltam a küszöbön. Ennek ellenére férfi lett belőle, és persze ma már nagyon jó a kapcsolatunk – mesélte nevetve Zsuzsi, akinek  dzsúdzsucubajnok férje, Guszti már évek óta vágyik egy fiúgyerekre.

– Gusztinak minden álma, hogy a két gyönyörű kislánya mellett egy vagány kisfia is legyen. Ettől én sem zárkózom el, sőt én is vágyom még egy harmadik gyerekre, de még csak 34 éves vagyok, ha csak két év múlva jön a baba, még akkor is bőven időben vagyunk.


Kapcsolódó Cikkek