2019. június 17., hétfő
Laura, Alida

Egyéb Sopron

Látogatói rekord

Az utóbbi évek legnépszerűbb soproni kiállítása zárult vízkereszt vasárnapján a Munkácsy teremben. Sisi ruhatára több ezer látogatót vonzott, a legtöbben a két ünnep között és az új év első napjaiban keresték fel a kiállítóhelyet. Négy hét alatt negyvennégy oldalt írtak tele a vendégkönyvben a látogatók. A bejegyzések tanúsága szerint nem csak a soproniak számára volt kedves a kiállítás, érkeztek német, holland, finn, román, osztrák, dán és még mexikói vendégek is. A téma Sopronba csalta a Sisi-rajongókat Kőszegről, Szombathelyről, Pápáról, Győrből és Komáromból is.

Fotó: Pro Kultúra Sopron

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Hendrix-műsor Tátraival

  Hendrix-műsor Tátraival

  A hejőcsabai Gárdonyi Parkban, varázslatos környezetében, június 28-án lehet majd egy különleges zenei csemegét nézni-hallgatni.

 • GasztroSopron Bortúra

  GasztroSopron Bortúra

  GasztroSopron Bortúra címen várnak mindenkit egy egész várost behálózó bortúrára, ahol 11 helyszínen 11 soproni és 11 nem soproni borásszal találkozhatnak a résztvevők június 15-én 14 és 22 óra között.

 • Légy szíves! Légy színes!

  Légy szíves! Légy színes!

  Nem mindennapi kiállítás nyílt a Zsókavár Galériában, ahol a kerületben található Értelmi Fogyatékosok Napközi Otthonának MásKépp Műhelyében alkotók műveit tekinthetik meg.