EUR: 323,59 Ft
CHF: 292,01 Ft
2019. június 25., kedd
Vilmos

Belföld

Lebukott! Olcsón menzázik az MSZP-s

Gyurcsány Ferenc után újabb ellenzéki politikusról, az MSZP-s Ujhelyi Istvánról derült ki, hogy alig 780 forintért ebédel a képviselői irodaházban. Az ellenzéki pártok és médiájuk korábban a Miniszterelnökség menüárain borult ki, csakhogy visszanyalt a fagyi.

Amint a Lokál is beszámolt róla, az elmúlt napokban nagyon kiakadt az ellenzék és a sajtójuk a Miniszterelnökség puritán és olcsó, csupán 850 forintba kerülő menüsora miatt. Az sem zavarta őket, hogy ők még olcsóbban ehetnek a Parlamentben és a Képviselői Irodaházban.


Mint ismert, a menzavonatra leghamarabb Gyurcsány Ferenc és DK-s képviselőtársai ültek fel. Varju László és Gréczy Zsolt országgyűlési képviselők ételhordókkal jelentek meg a Miniszterelnökségben, hogy elvitelre kérjenek menüt. Végül két adag ételt teátrálisan felajánlottak a hajléktalanoknak. Gréczyék előadása hamar elvesztette hitelét, ugyanis kikerült egy fotó, amelyen maga Gyurcsány Ferenc áll sorban a parlamenti menzánál, ahol egy menü 780 forintba kerül.

Most az is kiderült, hogy nemcsak a DK-sok szeretik az olcsó ételt. Az Origo szerint Ujhelyi István, az MSZP európai parlamenti képviselője és Sneider Tamás, a Jobbik elnöke is rezzenéstelen arccal tud zabálni a Fehér Háznak is nevezett Képviselői Irodaház menzáján, ahol egy normál menü 780 forintba kerül. A hétfőn egyébként paradicsomleves betűtésztával és zöldborsós sertéstokány tarhonyával volt a napi ajánlat. Ugyanez az étel kis adagban 640 forintba kerül, míg egy vegetáriánus menüért 720 forintot kell fizetni.


Az ellenzéki képviselők álszent viselkedése még a szintén ellenzéki, de független Szabó Szabolcsnak is furcsa volt, de a korábbi SZDSZ-elnök, Kóka János is demagógnak nevezte az ügy körül kialakult hisztériakeltést.

 

 

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Lopott videóval kampányol Kálmán Olga

  Lopott videóval kampányol Kálmán Olga

  Engedély nélkül használta fel az ATV felvételét, és ezzel törvényt sértett Kálmán Olga, az ellenzéki roncsderbi egyik főpolgármester-jelöltje – írja az Origo.

 • Drónnal mentik a bajbajutottakat

  Drónnal mentik a bajbajutottakat

  Drónflottát állítottak “hadrendbe” a Balaton partján. Az egyelőre három “minihelikopterből” álló flotta két egysége: Alfa és Bravo a bajbajutottak felderítésében nyújthat segítséget, a harmadik Charlie egy magától felfújódó mentőegységet képes ledobni a vízben.

 • Szexuális erőszakért ítélték el a zenetanárt

  Szexuális erőszakért ítélték el a zenetanárt

  Folytatólagosan elkövetett szexuális erőszak miatt jogerősen hat év börtönbüntetésre ítélték a paksi pedofil zenetanárt, aki táborozás közben éjjelente, a felügyeletére bízott kislányok mellé feküdt, csókolgatta és illetlen helyen simogatta őket.