2019. november 20., szerda
Jolán

Belföld

Leleplezték! Ő vetette magát a Dunába

Feltehetőleg véget akart vetni az életének az a férfi, aki 29-én a a Dunába vetette magát az Árpád hídról. Azonban a férfi túlélte az ugrást és kiúszott a partra.

A Bors információi szerint a középkorú férfi Budapest egyik elit negyedében él, teljesen egyedül. Egy társasház legfelső emeletének több mint száz négyzetméteres lakásában lakik már több évtizede. Úgy tudják, nem esett nagyobb baja, de az otthonába még a mai napig nem tért vissza.


– Az egyik 86 négyzetméteres lakásban élt sokáig, de né­hány éve átköltözött a szomszédos lépcsőház több mint száz négyzetméteres ingatlanjába. Nagyon zárkózott, magányos, csak az alkalmi partnereit szoktam látni. A testvére is a házban lakott, de már elköltözött egy ideje a családjával. Mindkettejüknek a dúsgazdag szülők vették a lakást. Úgy tu­dom, Amerikából támogatják őket – mondta a Borsnak egy szomszéd, aki utoljára vasárnap találkozott a férfival. Azt mondja, nem látott rajta semmi szokatlant.

Az interneten az áll, hogy a férfi ingatlanközvetítőként dolgozik, a profilján több I. kerületi, kiadó luxuslakás is szerepel – írja a portál.

VAN SEGÍTSÉG!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116 123 ingyenes lelkielsősegély-számot, vagy keresse fel a suicidprevencio.hu weboldalt!

Minden, ami aktuális!

Kapcsolódó Cikkek