EUR: 326,11 Ft
CHF: 290,63 Ft
2019. május 24., péntek
Eszter, Eliza

Belföld

Leszállt a vonatról, és rendőrautóba ült a kutya

Kétségbeesetten futkározó kutyához riasztották a rendőröket szilveszter éjjelén Győr belvárosában.

A fel-alá rohangászó nagy testű kutyát azonban nem kellett elkapniuk a zsaruknak, az állat a befogás elől a nyitott ajtón át beugrott az egyik járőrautóba. Amikor az azonosító mikrochipjét leolvasták, kiderült, hogy a Győrtől csaknem 70 kilométerre található Vértesszőlősről szökött meg aznap.

/Fotó: police.hu

/Fotó: police.hu

A helyiek látták is délután a vértesszőlősi vasútállomás közelében bóklászni az ebet, így vélhetően valamilyen vasúti szerelvényen utazva tette meg az otthonától oly tetemes távolságot, hogy azután január elsején a győri zsaruk sértetlenül adhassák vissza gazdájának.

Kapcsolódó Cikkek

 • A turizmus fejlesztése adhat lendületet a vidéki vállalatoknak

  A turizmus fejlesztése adhat lendületet a vidéki vállalatoknak

  Vidéken szegénységtudatos az emberek gondolkodása, ami részben annak tudható be, hogy alkalmazotti munkakörben, három műszakban, napi nyolc órás munkavégzés mellett is nagyon keveset keresnek, és nem mernek vállalkozni. Mihalcsek Noémi, a Golden Events Kft.

 • Segítünk! Így használja a nyáron induló e-jegyrendszert

  Segítünk! Így használja a nyáron induló e-jegyrendszert

  Már nem kell sokat várni, és Budapesten is elindul az első olyan járat, amelyen e-jeggyel lehet utazni. Hogy senkit ne érjen váratlanul a helyzet, ha a rendszer használata mellett dönt, megmutatjuk, hogyan is fog működni az e-jegyrendszer.

 • Az okostelefon nyomkodásával a minőségi időt vesszük el a gyerekektől

  Az okostelefon nyomkodásával a minőségi időt vesszük el a gyerekektől

  Egy gyermeknap alkalmából készült friss kutatásban arra keresték a választ, hogy mennyire tartják fontosnak az emberek az együtt töltött minőségi időt a legkisebbekkel, az eredmény pedig sokatmondó. A szülők túlnyomó többsége szerint rossz hatással van a gyerekekre, ha az okostelefonjaikat nyomkodják a közösen eltöltött idő alatt, mégis rengetegen találkoztak már olyan esettel, hogy a kicsik édesapja vagy édesanyja a készülékével volt elfoglalva ahelyett, hogy a gyermekére figyelt volna.