EUR: 323,45 Ft
CHF: 290,71 Ft
2019. június 27., csütörtök
László

Egyéb XXII.kerület

Macskafogó Gyafiékkal

Gyárfás István (gitár), Cseh Balázs (dob) és Oláh Zoltán (bőgő) Frakkot és Safranek figuráját is megidézi

Legközelebb a Gyárfás István Trió Cartoon Jazz című lemezének bemutatójára várják a közönséget a Vojnovich–Huszár-villa Jazz Szalonjába február 2-án este fél 8-kor. Gyárfás Istvánt (Gyafit) Juhász Gáborral együtt a JazzMa.hu portál szavazóbizottsága 2018 jazzgitárosának választotta meg. Nemrég megjelent lemezük, a Cartoon Jazz magyar rajzfilmzenéket mutat be – úgy, ahogy ők látják. Ezek a zenék eleve nem állnak messze a jazz stílusvilágától, de a műfaj talán legfontosabb eszköze, az improvizáció még tovább szélesítheti a zenei lehetőségek körét az olyan ismerős dallamoknál, mint amilyen a Macskafogó vagy a Frakk, a macskák réme.

Kapcsolódó Cikkek

 • Legjobbjait díjazta a BVSC

  Legjobbjait díjazta a BVSC

  A BVSC idén is megrendezte hagyományos kerti partijukat, ahol több olimpiai kerettag is elismerésben részesült.

 • Kevés lesz az idei méztermés

  Kevés lesz az idei méztermés

  A szélsőséges időjárás nem csak az emberekre, hanem a növény- és állatvilágra is rossz hatással van. Megérzik ezt a méhészek is, akik ebben az évben a több éves átlagtermelésnek csupán nagyjából a felét tudják majd kipergetni.

 • Milliókat kapott véletlenül

  Milliókat kapott véletlenül

  Különleges ügyben született döntés a Szekszárdi Járásbíróságon, az elmúlt napokban. Még 2016 októberében történt, hogy egy nőnek a rendszeresen folyósított havi 267 euró járadék helyett 267 ezer eurót utalt át az ügyben sértettként szereplő gazdasági társaság.