EUR: 317,58 Ft
CHF: 280,30 Ft
2019. január 22., kedd
Artúr, Vince

Egyéb

Magyar bérgyilkos ölt Szerbiában

Gyilkosság vádjával körözik egész Szerbiában a szabadkai származású Dér Csabát. A férfit egy utcai biztonsági kamera buktatta le, amely rögzítette a gyilkosságot. Dér ugyanis január 5-én Belgrádban, a nyílt utcán, fényes nappal lelőtte Nebojša Markovićot. 

Szombat délelőtt 10 óra körül Nebojša Marković egy babakocsit próbált betenni autója csomagtartójába a háza előtt, amikor a közelében megállt egy autó, amelyből kiszállt Dér Csaba, Marković mellé sétált, és közvetlen közelről mellkason és fejbe lőtte, majd távozott – írja a helyi lap, a Magyar Szó.


A gyilkosság indítéka egyelőre ismeretlen, ám feltételezések szerint tévedés történhetett, és nem Nebojša Marković, hanem annak sógora, Aleksandar Šarac, a Pink Panther bűnszervezet tagja lehetett a célpont.

Dér nem most ölt először embert, korábban egy étteremben Branislav Jelačić bűnözővel végzett kábítószerpiaci viták miatt. A férfit akkor börtönbe csukták, ahonnan nemrég szabadult. 2017-ben azonban szintén őrizetbe vették, ugyanis egy társával együtt beismerték, azért utaztak Szarajevóba, hogy megöljenek valakit.

Kapcsolódó Cikkek

  • Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Tomek Zoltán élete csatáját vívja. Ismét. A Nyíregyháza Spartacus szurkolójának megsegítésére árverés indult: egy olyan Szpari felsőre lehet licitálni, melyet válogatott labdarúgók írtak alá – olvasható a nyíregyházi focicsapat hivatalos facebook oldalán.

  • Kibérelhető a civil ház

    Kibérelhető a civil ház

    Megújult a kerületi önkormányzat Civilháza – volt Corvini Domini épülete – a Táncsics utca 10. szám alatt. A felújítás költsége közel 35 millió forint. Az épület felújítása kívül-belül a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkáját dicséri.