EUR: 327,54 Ft
CHF: 301,72 Ft
2019. augusztus 20., kedd
István

Egyéb

Magyar bérgyilkos ölt Szerbiában

Gyilkosság vádjával körözik egész Szerbiában a szabadkai származású Dér Csabát. A férfit egy utcai biztonsági kamera buktatta le, amely rögzítette a gyilkosságot. Dér ugyanis január 5-én Belgrádban, a nyílt utcán, fényes nappal lelőtte Nebojša Markovićot. 

Szombat délelőtt 10 óra körül Nebojša Marković egy babakocsit próbált betenni autója csomagtartójába a háza előtt, amikor a közelében megállt egy autó, amelyből kiszállt Dér Csaba, Marković mellé sétált, és közvetlen közelről mellkason és fejbe lőtte, majd távozott – írja a helyi lap, a Magyar Szó.


A gyilkosság indítéka egyelőre ismeretlen, ám feltételezések szerint tévedés történhetett, és nem Nebojša Marković, hanem annak sógora, Aleksandar Šarac, a Pink Panther bűnszervezet tagja lehetett a célpont.

Dér nem most ölt először embert, korábban egy étteremben Branislav Jelačić bűnözővel végzett kábítószerpiaci viták miatt. A férfit akkor börtönbe csukták, ahonnan nemrég szabadult. 2017-ben azonban szintén őrizetbe vették, ugyanis egy társával együtt beismerték, azért utaztak Szarajevóba, hogy megöljenek valakit.

Kapcsolódó Cikkek

 • Sorra zárnak be Szeged éttermei, üresedik a belváros

  Sorra zárnak be Szeged éttermei, üresedik a belváros

  Bár Botka Lászlóék hurráoptimista propagandát tolnak, és szerintük virágzik a szegedi gasztroélet, a valóságban egyre több vendéglős húzza le a rolót végleg Szegeden, akik pedig egyelőre még kitartanak, azoknak számos problémával kell megküzdenie.

 • Iskolakezdési támogatás

  Iskolakezdési támogatás

  Dunaújvárosban is igénybe vehető az iskolakezdési támogatás. A juttatást azok kaphatják meg, akiknek gyermeke az idei évben kezdi meg általános iskolai tanulmányait.

 • Méltó módon ünnepelni

  Méltó módon ünnepelni

  A nemzeti ünnepek – mint a közelgő augusztus 20. – szép eseménye, hogy a társasházakra is kikerülnek a zászlók épp úgy, mint a közintézményekre.

 • Applikáció készül a turisztikai látnivalókról

  Applikáció készül a turisztikai látnivalókról

  Hamzáné Lakó Judit két – az idegenforgalom szempontjából fontos – szervezetet irányít Kecskeméten. Az Aranyhomok Kistérségfejlesztési Egyesület titkáraként Kecskemét és a környező települések értékeinek bemutatásáért dolgozik, a Hírös Város Turisztikai Központ szakmai vezetőjeként pedig rendezvényeket szervez a kecskemétiek és az ide látogató vendégek számára.