EUR: 322,37 Ft
CHF: 287,51 Ft
2019. június 17., hétfő
Laura, Alida

Belföld

Magyarország Sorosék célkeresztjében

Szerdán folytatják le az Európai Parlamentben a Magyarországról szóló vitát, amelyet Orbán Viktor miniszterelnök előzetesen csak „Soros-szeánsznak” nevezett. Vagyis a bevándorláspárti brüsszeli erők ismét hazánkat akarják megtámadni, amiért nem fogadunk be migránsokat.

Az ülés kapcsán Bakondi György, a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója az M1-en emlékeztetett rá, hogy a vitanapot Judith Sargentini, a hazánkat rágalmazó és csalással elfogadott Soros–Sargentini-jelentés készítője szorgalmazta.


Bakondi szerint az Európai Parlamentben már sokadik alkalommal tűznek napirendre olyan kérdéseket, amelyek egy része kitaláció, más része eltúlzott. Hozzátette, a magyar kormány nem kíván részt venni ebben a vitában, hiszen ez nem más, mint a bevándorláspárti brüsszeli erők kampányának része.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • A nap képe: Dagonya

    A nap képe: Dagonya

    A somogybabodi Nemzetközi Off Road Fesztiválon idén sem maradtak szárazon a versenyzők. Európa legnagyobb terepjárós eseményén csaknem 1200 autó és 20 ezernél is több résztvevő merült el a sárban.

  • Baseball ütővel esett a tanulókocsinak

    Baseball ütővel esett a tanulókocsinak

    Egy 42 éves kamionos férfinak annyira elgurultak a gyógyszeri, hogy baseball ütővel esett neki az előtte lassan haladó tanulókocsinak a 68-as főúton Marcali-Bize irányába.