EUR: 323,93 Ft
CHF: 289,90 Ft
2019. június 19., szerda
Gyárfás

Belföld

Magyarországot támadták Brüsszelben Soros emberei

Ismét Magyarország lejáratása volt a cél Brüsszelben, az Európai Parlament tegnapi ülésén, amelyet a Soros–Sargentini-jelentés készítője, Judith Sargentini holland politikus kezdeményezésére hívtak össze.

Az EP bevándorláspárti frakciói és Soros György európai szövetségesei egyebek mellett a kormányellenes tüntetésekkel, a Munka törvénykönyvének módosításával, valamint az Európában is elterjedt közigazgatási bíróságok magyarországi létrehozásával indokolták a vitát.


Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója a tegnapi ülést a Soros-féle bevándorláspárti politikusok kampányeseményének nevezte. A politikus a lapzártánk után véget ért ülést megelőzően azt jósolta, hogy Soros emberei, a bevándorláspárti politikusok mondvacsinált hazugságokkal támadják majd hazánkat.

– A Magyarország elleni támadás valódi oka, hogy a magyarok nemet mondtak a bevándorlásra, a kormány ezt képviseli, ezzel pedig akadályt jelent a Soros-féle bevándorláspárti erőknek – fogalmazott.MTI Fotó: Máthé Zoltán

Korábban Orbán Viktor miniszterelnök is egy Soros-féle szeánsznak nevezte a vitát. Szerinte a Magyarországgal szembeni kötelezettségszegési eljárások továbbléptetésében is azt kell látni, hogy Soros György befolyása óriási, ráadásul még nagyobbat akar szerezni az unió intézményeiben.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek