EUR: 324,55 Ft
CHF: 299,06 Ft
2019. augusztus 18., vasárnap
Ilona

Extra

Majka: Káros volt Curtisre a sok oltogató barom

Majka a drogbotrány kirobbanása óta folyamatosan tartja a kapcsolatot Curtisszel. A műsorvezető már korábban is rengeteg ígéretet kapott a rappertől, és reméli, hogy ezúttal végleg sikerül leszámolnia függőségével. 

Curtis egy héttel ezelőtt beismerte, hogy mindenben igaza volt Majkának, és már be is feküdt egy rehabilitációs központba. A műsorvezető a TV2 Mokka című műsorában mesélt először arról, hogyan alakult az elmúlt hónapokban kapcsolatuk Széki Attilával, vagyis Curtisszel.


– Az az igazság, hogy  egyfolytában tartottam a kapcsolatot Attilával. Hogy a média ebből mit mutatott, meg hogy néha ő miket írt ki a Facebookra, én sok minden másnak betudtam – kezdte Majka, akinek korábban már sokszor ígérte Curtis, hogy meg fog változni.

– Már sokszor hallottam azt, hogy meg fog gyógyulni. Ha most tényleg elindult azon az úton, akkor annak rettenetesen örülök. Azt gondolom, egy embert a tettei minősítenek. Mondani mindent lehet, ezt viszont én szeretném a legjobban, mert nekem az életben nem lesz olyan partnerem a színpadon, mint Attila volt – folytatta. Majka úgy érzi, a legnagyobb probléma az, hogy a rappert olyan emberek veszik körül, akik nincsenek rá jó hatással.


– Neki ebből ki kell jönnie, önmaga miatt, és azért, hogy az élete rendbe jöjjön, és észrevegye, hogy azok az emberek, az a sok barom, aki körülveszi és oltogatja, mennyire károsak rá. Neveket is tudnék mondani, nagyon sokat. (…) Annyi minden van, amit el lehetne mesélni, viszont az objektív és fontos információkat nagyon kevesen tudják ezzel az üggyel kapcsolatban. (…) Ha megtette az első lépést, akkor a legnehezebb már tényleg megvolt, és innentől kezdve csak ki kell bírni azt az időszakot.”

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek