EUR: 322,37 Ft
CHF: 287,51 Ft
2019. június 17., hétfő
Laura, Alida

Egyéb XVII.kerület

Májusig nem jár a vonat

A Budapest–Hatvan vasútvonal pályarekonstrukciójának következő fázisában, február 4-étől május 12-éig szünetel a vonatforgalom Pécel és Aszód között, de egészen decemberig hasonló jelentős korlátozásra kell számítani. Az InterCityk helyett a Keleti pályaudvar és Hatvan között pótlóbuszok járnak majd, a többi vonat helyett – eltérő szakaszokon – szintén pótlóbuszok közlekednek − tájékoztatott a MÁV. Sok utasnak érdemes lesz a gödöllői HÉV-járatokat választani, amelyeken elfogadják a vasúti jegyeket és bérleteket.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Légy szíves! Légy színes!

  Légy szíves! Légy színes!

  Nem mindennapi kiállítás nyílt a Zsókavár Galériában, ahol a kerületben található Értelmi Fogyatékosok Napközi Otthonának MásKépp Műhelyében alkotók műveit tekinthetik meg.

 • Hendrix-műsor Tátraival

  Hendrix-műsor Tátraival

  A hejőcsabai Gárdonyi Parkban, varázslatos környezetében, június 28-án lehet majd egy különleges zenei csemegét nézni-hallgatni.

 • GasztroSopron Bortúra

  GasztroSopron Bortúra

  GasztroSopron Bortúra címen várnak mindenkit egy egész várost behálózó bortúrára, ahol 11 helyszínen 11 soproni és 11 nem soproni borásszal találkozhatnak a résztvevők június 15-én 14 és 22 óra között.