EUR: 326,54 Ft
CHF: 300,12 Ft
2019. augusztus 20., kedd
István

Extra

Már a nyárra készül Nagy Gréti szépségkirálynő

A modell tökéletes alakja ellenére is elégedetlen magával. Szentgyörgyi Rómeóval készül arra, hogy formába hozza magát a bikini szezonra.

Az ismert modell, ha teheti, minden nap a kiskutyájával, Zsebivel fut a Margitszigeten, de tökéletes alakja ellenére is úgy érezte, ez már kevés ahhoz, hogy formában maradjon.


„Kicsit legyengített, hogy egy kilenc napos méregtelenítő kúrán vettem részt, de időben megkerestem Szentgyörgyi Rómeót, hogy az útmutatása alapján készüljek fel a bikini szezonra. Lehet, hogy más nem veszi észre, de Rómeó, akit a minap választottak meg az Év edzőjének, pontosan tudja, mit kell tökéletesítenem a testemen, ebben segít nekem” – magyarázta Nagy Gréti.

Amikor a modell először belépett a budai fitneszterembe, szinte azonnal megfagyott a levegő. A férfiak eldobták a mázsás súlyokat, de még a nők is elismerően fordultak a 25 éves lány után, aki előbb az evezőpadot vette célba.


„Nem engedtem Grétinek, hogy a megterhelők súlyokat kipróbálja, óvatosan, fokozatosan terhelve készítem fel őt a nyárra – árulta el Rómeó, aki többek között Friderikusz Sándort, Bochkor Gábort és Tornóczky Anitát is edzette már. – Gréti amúgy hálás tanítvány, magával szemben is maximalista. Nem lesz nehéz dolgom vele, hiszen korábban már sokat tett azért, hogy ilyen tökéletes alakja legyen. Ha megfogadja a tanácsaimat, a nyár elejére elérheti a célját, hogy még kerekebb válla, popsija és feszesebb hasizma legyen.”

Nagy Gréti amúgy a hétköznapokon divattervezőként és modellként dolgozik. Először csak magának varrt ruhákat, de amikor a barátnői meglátták, addig könyörögtek, hogy nekik is varrjon ugyanolyan öltözéket, míg végül beadta a derekát.

„Ma már nemcsak nekik, hanem társasági eseményekre, partikra is tervezek ruhákat, amiket aztán el is adok. Emellett modellkedem is, és ki tudja, egy nap talán a saját ruháimat is bemutathatom a kifutón” – reménykedett a lány.

Kapcsolódó Cikkek