2019. augusztus 20., kedd
István

Belföld

Gyurcsánnyal is lepaktált a Jobbik

Amióta a világhálót használjuk, van az a mondás, hogy az internet nem felejt. Ennek köszönhetően került elő a Jobbik szinte napra pontosan két évvel ezelőtt közzétett bejegyzése is, miszerint a párt semmilyen baloldali párttal nem hajlandó összefogni – írja a demokrata.hu.

Mondhatnánk, hogy azóta persze már sok víz lefolyt a Dunán és a Jobbik sok korábbi bejegyzését igyekszik törölni, így kerülve az ellentmondásokat. Ám, mint fentebb is írtuk, az internet tényleg nem felejt. Számtalanszor kerültek már egy platformra a jobbikosok különböző balliberális szervezetekkel, már a választások előtt is, de főleg a Fidesz újabb kétharmados győzelme után tartott már bakot Nyakó István is jobbikos politikusnak MTVA-s kerítésmászásnál, de annyira nyílt és bizonyos tekintetben tabudöntő összeborulásra, mint csütörtökön, talán még nem volt példa – írja a lap. 


Amikor az általuk kezdeményezett rendkívüli parlamenti ülés után az ellenzék kivonult a Parlament lépcsőjére, hogy közösen hívják tüntetni híveiket egy rendhagyó sajtótájékoztató keretében, így nézett ki az első sor:

Gurmai Zita, Bangóné Borbély Ildikó, Gyurcsány Ferenc, Tóth Bertalan, Kunhalmi Ágnes, Szabó Tímea, Hadházy Ákos (egy időre Szél Bernadett), Keresztes László Lóránt, Jakab Péter.

/Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Vagyis már szó sincs arról, amit az azóta internetes celebnek álló Vona Gábor ismételgetett, hogy ők legfeljebb „XXI. századi pártokkal” fognának össze. Gondolt itt az LMP-re és a Momentumra, az MSZP ugyanakkor „szóba sem jöhetett”. Ami ennél lényegesebb fejlemény, hogy a Gyurcsány Ferenccel való közös szereplés nem tabu többé.

A jobbikosok verbális verőembere, a Vona-árvák Tordai Bencéje, Jakab Péter is lelkesen játszik ugyanabban a színdarabban, amiben a DK elnöke is. Tehát minden túlzás nélkül kijelenthetjük; eljutottunk oda, hogy teljesen mindegy, Jobbik vagy DK, LMP vagy MSZP, Momentum vagy Párbeszéd, pontosan ugyanazt mondják és teszik együtt. Ma már teljesen egyformák, amit nem is titkolnak. Az internet egyébként nem csupán nem felejt, de hamar büntet is – emlékeztet a demokrata.hu.


2019-ben is újra zeng Gyuri bácsi korúsa. Totális kudarc.

2019-ben is újra zeng Gyuri bácsi korúsa. Totális kudarc.

Gepostet von Kimondjuk am Donnerstag, 3. Januar 2019

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Óriási az érdeklődés az augusztus 20-i programokon

    Óriási az érdeklődés az augusztus 20-i programokon

    Rendkívüli események nélkül zajlanak az augusztus 20-ai rendezvények Budapesten, a programokra rekord számú látogatót várnak – közölte Kovács Zoltán államtitkár, az ünnep biztonságos lebonyolításáért felelős operatív törzs vezetője a Magyar ízek utcájában tartott sajtótájékoztatóján, Budapesten.

  • A NASA űrszondát küld a Jupiter Európé nevű holdjára

    A NASA űrszondát küld a Jupiter Európé nevű holdjára

    A NASA illetékesei megadták a hivatalos hozzájárulást ahhoz, hogy űrszondát küldjenek néhány év múlva a Jupiter Európé nevű holdjára, a jégkéreg borította holdat a lehető legnagyobb részletességgel akarják feltárni az amerikai űrkutatási hivatal tudósai.