EUR: 323,95 Ft
CHF: 292,31 Ft
2019. június 25., kedd
Vilmos

Egyéb Eger

Már tízezren korcsolyáztak!

 November végén nyitottak, decemberben már az ötezredik korcsolyázót köszöntötték a hatvani jégpályán. De újabb rekordot is sikerült felállítani: az év végi ünnepek alatt volt olyan nap, hogy több mint ötszázan váltottak jegyet a pályára, január elején pedig már a tízezredik korcsolyázót köszönthették.

Sápi Marcell, a Hatvani Napsugár Óvoda növendéke a csoportjával látogatott ki a Kossuth térre, ő lett a szerencsés tízezredik látogató. Ez alkalomból Szinyei András, alpolgármester köszöntötte az ötéves kisfiút, aki nagy örömmel vette át az ajándék bögrét, a névre szóló emléklapot és a tízalkalmas jégpálya bérletet. – Én imádok korcsolyázni. Itt vannak a barátaim, jó a hangulat, az sem zavar, ha sokat elesek. Nagyon sokat fogok még ide kijárni, szeretem a csúszkálást és a sok játékot a jégen – részletezte boldogan Sápi Marcell.


– Öröm látni a gyermekek boldogságát, láthatóan feldobja őket a mozgás és a sport. Én még emlékszem arra, hogy évekkel ezelőtt bizony Budapestig is el kellett utazniuk a családoknak azért, hogy korcsolyázni tudjanak a gyerekek, most azonban már ez is elérhető Hatvanban – mondta Szinyei András alpolgármester.

– Nagyon örülünk neki, hogy minden évben ilyen nagy siker a jégpálya. Szezononként húszezren látogatnak ide. Szeretnénk, hogy aki ide kijön, jól tudja magát érezni és maximálisan elégedett legyen a szolgáltatással – fogalmazott Horváth Richárd polgármester. Az intézményi jégpálya-látogatások mellett nagyon sok felnőtt is érkezik a létesítményhez, sokakat vonzanak a jeges sportok és az ezzel kapcsolatos folyamatos és színes programok. Január 19-én például megtartják a Jégpályák éjszakája elnevezésű rendezvényt.


Kapcsolódó Cikkek