EUR: 334,28 Ft
CHF: 306,65 Ft
2019. november 15., péntek
Albert, Lipót

Egyéb II.kerület

Máriaremete-Hidegkútról indult a közös ima

A Máriaremete-Hidegkúti Ökumenikus Általános Iskolában nyitották meg az idei ökumenikus imahetet a II. kerületben. A január 27-ig tartó imahét programja a www.refhidegkut.hu/main/okuimahet_2019.pdf  oldalon található.

(Forrás és fotók: FB/Budai Polgár csoport)

Idősek és fiatalok együtt énekeltek (Fotó: FB/Budai Polgár)

Láng Zsolt polgármester is részt vett az imahét nyitóprogramján (Fotó: FB/Budai Polgár)

A fiatalok készítették elő a termet (Fotó: FB/Budai Polgár)

Kapcsolódó Cikkek

 • A kórházigazgató emlékére

  A kórházigazgató emlékére

  75 éve hunyt el Ifj. Dr. Genersich Antal. A vásárhelyi főorvos, kórházigazgató tiszteletére ennek apropóján emléktáblát avattak az általa épített Rapcsák András utca 10. szám alatti Genersich-palota falán. Az ünnepségen elhangzott: Genersich Antal vezetésével, szakmai útmutatásával a régi ispotály helyett egy 9 pavilonból álló 220 ágyas kórház épült, amelynek falai között a mai napig gyógyulnak a vásárhelyiek.

 • Tesztüzemben a Zerge

  Tesztüzemben a Zerge

  Így hívják azt a szolgáltatást, amely még tesztüzemben működik Zalaegerszegen. A forgalomba állított két, egyenként 13 személyes kisbusz a közösségi közlekedést egészíti ki a peremkerületekben élők igényei alapján.

 • Zenével emlékeznek Ady Endrére

  Zenével emlékeznek Ady Endrére

  Ady Endre a magyar irodalom egyik legnagyobb alakja, akire november 15-én a Makám együttessel emlékezhetnek azok, akik elmennek a Pestújhelyi Közösségi Házba.