EUR: 332,24 Ft
CHF: 302,52 Ft
2019. október 14., hétfő
Helén

Sport

Mayweather full luxusban utazott kosármeccsre

Floyd Mayweather nehéz és fáradtságos életébe engedett bepillantást. A milliárdos öklöző az Instagramra feltett képekkel és egy kisfilmmel mutatta meg, hogyan gyűri le a Las Vegas–Los Angeles távolságot a Clippers–Hornets kosármeccs kedvéért.

Mi tagadás, a Money Mannek becézett bunyós stílusosan utazik. Pazar, csupa márvány, csupa üveg Las Vegas-i kastélyából távozva egy hozzávetőleg 90 millió forintot érő Rolls-Royce Cullinanba pattant, egyszerű, alig 200 ezer forintos Versace melegítőjében.


– Ma elviszlek benneteket az én világomba – vezeti be rövid filmecskéjét a 41 éves veretlen ökölvívó, akinek több, mint 22 millió követője van a közösségi médiában. – Ma egész nap velem lehetsz, gyerünk!

Máris indulunk, a Rolls gyorsan kisuhan a vegasi reptérre, ahol a betonon álló saját gépe, az AirMayweather felé veszi az irányt. A repülő előtti lábtörlőn a TBE, azaz The Best Ever felirat (Minden idők legjobbja) virít, ám a fedélzeten a szerényebb TMT-lógó, azaz a The Money Team rövidítése a módi. Az alig több mint egy óra után Mayweather Los Angelesben landol, és a Staples Center, a Clippers otthona felé veszi az irányt, miközben a felvételt készítő embere megmutatja 50 milliós Patek Philippe karóráját.

Futja rá, hiszen a napokban két perc alatt kiütötte Tokióban a japán kick-boxert, Tensin Naszukavát, amiért 2,5 milliárd forintnyi összeget kapott.

Kapcsolódó Cikkek