EUR: 353,96 Ft
CHF: 333,05 Ft
2020. július 08., szerda
Ellák

Sport

Meghódította a sztárokat a londoni fodrász

Ódákat zengenek az angliai futballisták Sheldon Edwardsról.

Az 1998-ban még szinte tinédzserként Londonba érkező fodrász viszonylag gyorsan a szárfocisták kedvence lett. Olyan kuncsaftjai vannak, mint Raheem Sterling és Gabriel Jesus (Manchester City) vagy Olivier Giroud (Chelsea), de természetesen honfitársa, az olimpiai és világbajnok sprinter Usain Bolt is rendszeres vendége.

A Business Insider című lap Sheldon Edwardsszal készített anyagából kiderül, hogy a Délnyugat-Londonban lévő HD Cutz fodrászat tulajdonosa lépésről lépésre építette fel az üzletet. Londonban eleinte sok nehézséggel kellett megküzdenie, de amikor Mousa Dembélé, a Tottenham belga futballistája betért hozzá, a belga válogatott játékosai és a klubtársai is követték a példáját. S most már nem csupán fodrászként, hanem barátként is tekintenek Sheldonra.

Kapcsolódó Cikkek

  • Szoboszlainak ideális lenne a Napoli

    Szoboszlainak ideális lenne a Napoli

    Marco Rossi, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya szerint a napokban az osztrák bajnokság legjobb játékosának választott Szoboszlai Dominik valamelyik nagy olasz klubbal járna a legjobban.

  • Visszatér a régi idők focija Budafokra?

    Visszatér a régi idők focija Budafokra?

    Vajon újra kitör a fociláz Budafokon? Most, hogy 74 év után visszatért az élvonalba a csapat, amelyben olyan nagyságok szerepeltek, mint Zakariás József, az Aranycsapat balfedezete vagy Esterházy Márton, a Honvéd egykori válogatott futballistája.