EUR: 334,37 Ft
CHF: 306,57 Ft
2019. november 15., péntek
Albert, Lipót

Extra

Megrendítő! Így gyászol Vajna Timi

Megható sorokkal búcsúzik elhunyt férjétől Vajna Tímea a közösségi oldalán.

Andy Vajna felesége még fel sem fogta igazán, hogy párja nincs többé, erről is szó van a posztjában.


„Még nem fogtam fel, hogy nem ölelhetlek át többé… Drága Andykém! Te, aki annyi szeretetet és jóságot adtál és annyi minden maradandót alkottál- most hirtelen itt hagytál 😞A mennyben az angyalok vigyázzanak Rád! 🌬🕊Nagyon Szeretlek! The Angels are watching over you and taking care of your dreams! I will miss u so much😥 I love you! #rip” – Olvasható Vajna Timi bejegyzésében.

Mint arról beszámoltunk, hosszú betegség után budapesti otthonában elhunyt Andy Vajna. A 74 éves filmproducernek nemcsak világsikerű mozikat köszönhetünk, hanem a magyar filmszakma felemelkedését is. Munkatársainak nemrég azt mondta, az volt a szenvedélye, hogy visszaadjon valamit annak az országnak, ahol született.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Fölszállott a páva – Ők küzdenek a továbbjutásért

    Fölszállott a páva – Ők küzdenek a továbbjutásért

    Holnap este folytatódik a második elődöntővel Fölszállott a páva gyermekévadának élő műsora a Duna Televízión. Magyarország egyetlen néptáncos és népzenei tehetségkutatójában most is négy kategóriában mutatja meg tudását az újabb tizenkét produkció, akik közül a decemberi középdöntőkbe zsűri  juttatja tovább a legjobb hat produkciót.

  • Szulák: Kicsi a gyerekem, fel kell nevelnem

    Szulák: Kicsi a gyerekem, fel kell nevelnem

    Nehéz éveket tudhat maga mögött Szulák Andrea. 2015-ben szakított kislánya édesapjával, Gáborral, s mindeközben a változó kor okozta nehézségekkel is meg kellett küzdenie – a színésznő a Családvarázsban mesélt az érzéseiről.