EUR: 317,73 Ft
CHF: 279,90 Ft
2019. február 17., vasárnap
Donát

Extra

Megrendítő! Így gyászol Vajna Timi

Megható sorokkal búcsúzik elhunyt férjétől Vajna Tímea a közösségi oldalán.

Andy Vajna felesége még fel sem fogta igazán, hogy párja nincs többé, erről is szó van a posztjában.


„Még nem fogtam fel, hogy nem ölelhetlek át többé… Drága Andykém! Te, aki annyi szeretetet és jóságot adtál és annyi minden maradandót alkottál- most hirtelen itt hagytál 😞A mennyben az angyalok vigyázzanak Rád! 🌬🕊Nagyon Szeretlek! The Angels are watching over you and taking care of your dreams! I will miss u so much😥 I love you! #rip” – Olvasható Vajna Timi bejegyzésében.

Mint arról beszámoltunk, hosszú betegség után budapesti otthonában elhunyt Andy Vajna. A 74 éves filmproducernek nemcsak világsikerű mozikat köszönhetünk, hanem a magyar filmszakma felemelkedését is. Munkatársainak nemrég azt mondta, az volt a szenvedélye, hogy visszaadjon valamit annak az országnak, ahol született.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Pápai Joci nyerte a második elődöntőt

    Pápai Joci nyerte a második elődöntőt

    Pápai Joci nyerte A Dal 2019 második elődöntőjét szombaton. A zsűri döntésével még Szekér Gergő és Nagy Bogi, a tévénézők szavazataival a Fatal Error jutott tovább a döntőbe a Duna Televízióban és a Duna World csatornán sugárzott showműsorban.

  • A Roma mexikói szereplője ott lehet a gálán

    A Roma mexikói szereplője ott lehet a gálán

    Negyedik próbálkozásra sikerült csak vízumot kapnia az Egyesült Államokba a 10 Oscar-díjra jelölt Roma című film egyik mexikói szereplőjének, aki így részt vehet a február 24-i Oscar-díjkiosztó gálán.