EUR: 324,62 Ft
CHF: 298,92 Ft
2019. augusztus 19., hétfő
Huba

Belföld

Megszületett az ítélet! Börtönbe megy a zuglói kokainos gázoló

A Fővárosi Törvényszék szerdán bűnösnek találta T. Klára Petrát, aki még 2016 novemberében bódult állapotban halálra gázolt egy 85 éves férfit Zuglóban, tette után pedig segítségnyújtás nélkül elhajtott a helyszínről – írja a Bors. 

Az ítélet szerint a gázolót bódult állapotban történő járművezetés bűntette és segítségnyújtás elmulasztásáért 5 év 6 hónap letöltendő börtönre ítélt kapot, autót pedig már soha nem vezethet. Utolsó szó jogán T. Klára Petra azt mondta, hogy nagyon sajnálja a történeteket és ha tehetné visszaforgatná az időt.


Mint arról a Lokál korábban beszámolt, a 26 éves étteremlánc-tulajdonos 2016 novemberében a Füredi úton halálra gázolt egy az úttesten átkelő 86 éves férfit, majd segítségnyújtás nélkül továbbhajtott a kozmetikusához. Miután nála végzett, összeroncsolódott autóját a parkolóban hagyva villamosra ült és hazament. Otthonról telefonált a rendőröknek, akik őrizetbe vették. Bár az elsődleges vérvizsgálat eredménye szerint T. Klára Petra kokaint fogyasztott, a nő állította, hogy nem a baleset előtt, hanem csak utána, a kozmetikusánál szívott két csíkot.

További cikkek:


Kapcsolódó Cikkek