EUR: 325,77 Ft
CHF: 294,35 Ft
2019. július 18., csütörtök
Frigyes

Sport

Megtörte a csendet Schumacher családja

Megtörte a síbalesete óta tartó ötéves csendet Michael Schumacher családja. A hétszeres Forma–1-es világbajnok pilóta mai, 50. születésnapja előtt közleményt adtak ki: „Nagyon örülünk, hogy együtt ünnepelhetjük Michael 50. születésnapját, és hálásak vagyunk ezért. Afféle ajándékként a Keep Fighting Alapítvány létrehozott egy virtuális múzeumot. Az Official Michael Schumacher App segítségével újraélhetitek Michael sikereit.”

A család hálás a rajongóknak a támogatásért, ám továbbra is arra kérnek mindenkit, tartsák tiszteletben Schumi akaratát a magánéletével kapcsolatban. „Biztosak lehettek benne, hogy a legjobb kezekben van, és emberileg mindent megteszünk azért, hogy segítsük őt, de az egészségi állapotát illetően továbbra sem szeretnénk többet nyilatkozni.”


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Továbbjutásra állnak csapataink

  Továbbjutásra állnak csapataink

  Meggyőző első mérkőzések után lépnek pályára ma a labdarúgó Európa-liga első selejtezőkörének visszavágóin a magyar csapatok.

 • Csoportelsők a magyar pólósok

  Csoportelsők a magyar pólósok

  Csoportelsőként, így közvetlenül a negyeddöntőbe jutott a magyar vízilabda-válogatott a vizes vb-n, miután 13-11-re verte a spanyolokat.

 • Érmekért vívunk

  Érmekért vívunk

  Mától már az érmekért küzdenek a budapesti vívó-világbajnokság résztvevői. A BOK Sportcsarnokban a női párbajtőrözők és a férfi kardozók lépnek pástra, hogy a 64-es táblán egyenes kieséses rendszerben a legjobb négyig, azaz a hat órakor kezdődő döntőkig meneteljenek.