2019. január 21., hétfő
Ágnes

Sport

Megtörte a csendet Schumacher családja

Megtörte a síbalesete óta tartó ötéves csendet Michael Schumacher családja. A hétszeres Forma–1-es világbajnok pilóta mai, 50. születésnapja előtt közleményt adtak ki: „Nagyon örülünk, hogy együtt ünnepelhetjük Michael 50. születésnapját, és hálásak vagyunk ezért. Afféle ajándékként a Keep Fighting Alapítvány létrehozott egy virtuális múzeumot. Az Official Michael Schumacher App segítségével újraélhetitek Michael sikereit.”

A család hálás a rajongóknak a támogatásért, ám továbbra is arra kérnek mindenkit, tartsák tiszteletben Schumi akaratát a magánéletével kapcsolatban. „Biztosak lehettek benne, hogy a legjobb kezekben van, és emberileg mindent megteszünk azért, hogy segítsük őt, de az egészségi állapotát illetően továbbra sem szeretnénk többet nyilatkozni.”


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Messiék a pénzügyi pályán is aratnak

    Messiék a pénzügyi pályán is aratnak

    A spanyol bajnoki címvédő FC Barcelona érte el a 2017/18-as szezon legnagyobb árbevételét ˜– derült ki a KPMG harmadik alkalommal elvégzett kutatása szerint.

  • Matics: Van jövőnk!

    Matics: Van jövőnk!

    Nem jött össze a bravúr, azonban nincs miért szégyenkeznie a magyar férfi kézilabda-válogatottnak, amely szombat este 25-22-re kikapott a Herningben hazai közönség előtt játszó olimpiai bajnok dán csapattól az világbajnokság első középdöntős mérkőzésén.