2019. június 17., hétfő
Laura, Alida

Egyéb Hódmezővásárhely

Megújult a Rádió 7!

Új műsorok, új műsorstruktúra a vásárhelyi Rádió 7-nél, amelynek állomáshangja a jövőben Rékasi Károly, Tom Cruise és Mulder ügynök magyar hangja.

Lauscher Zoltán és Farkas Emese, a Rádió 7 megújult stúdiójában.

A rádió reggeli műsorsávja hosszú idő után átalakult. Reggel hat órától tíz óráig két műsorvezető, az eddig leginkább a hírekből ismert Lauscher Zoltán és Farkas Emese várja a hallgatókat a legfrissebb információkkal, közéleti és szórakoztató tartalmakkal meg persze rengeteg jó zenével. Tíz órától Közös nevező címmel születik újjá a korábbi Napraforgó, ami azonban nem változik, hogy a műsor keretében továbbra is a stúdióba hívott vendégektől első kézből kaphatnak tájékoztatást a hallgatók a térséget érintő legfontosabb kérdésekről. A Közös nevezőt egy szintén új műsor, a Hazai pálya követi, amely a vásárhelyi-makói és a kisteleki térség kisebb településein élőket érintő aktualitásokról szól.


A közéleti műsorok egyik újdonsága egy szombat délelőtti közéleti magazin, amelynek állandó házigazdája Jeszenszky Zsolt, aki olyan újságírókkal beszélget az országot, a térséget és Hódmezővásárhelyt érintő legfontosabb kérdésekről, mint Bayer Zsolt, Gajdics Ottó vagy Apáti Bence.

Rékasi Károly, a Rádió 7 új állomáshangja

A Rádió7 új station voice-a, állomáshangja pedig a különleges orgánumú mint Rékasi Károly, akit Tom Cruise, David Duchovny (az X-akták Mulder ügynöke) vagy Orlando Bloom (Legolas) magyar hangjaként ismer mindenki.

Kapcsolódó Cikkek

 • Légy szíves! Légy színes!

  Légy szíves! Légy színes!

  Nem mindennapi kiállítás nyílt a Zsókavár Galériában, ahol a kerületben található Értelmi Fogyatékosok Napközi Otthonának MásKépp Műhelyében alkotók műveit tekinthetik meg.

 • Hendrix-műsor Tátraival

  Hendrix-műsor Tátraival

  A hejőcsabai Gárdonyi Parkban, varázslatos környezetében, június 28-án lehet majd egy különleges zenei csemegét nézni-hallgatni.

 • GasztroSopron Bortúra

  GasztroSopron Bortúra

  GasztroSopron Bortúra címen várnak mindenkit egy egész várost behálózó bortúrára, ahol 11 helyszínen 11 soproni és 11 nem soproni borásszal találkozhatnak a résztvevők június 15-én 14 és 22 óra között.