EUR: 334,08 Ft
CHF: 304,79 Ft
2019. november 11., hétfő
Márton

Egyéb Szombathely

Megújult a Szigligeti Ede utca

Elkészült a Szigligeti Ede utca Táncsics Mihály utca és Körmendi út közötti szakaszának teljes felújítása. A beruházást Puskás Tivadar polgármester, Illés Károly alpolgármester, Sátory Károly, a körzet képviselője és Koroknai Róbert, az Alpok Terra Kft. ügyvezetője adta át a forgalomnak.

– Egy város minőségét nagymértékben meghatározza, hogy milyenek az útjai. Éppen ezért a közgyűlés három évre szóló út- és utcafelújítási programot fogadott el – fogalmazott Puskás Tivadar polgármester.


Térkőburkolatot kapott az utca Fotó: CSG

A Szigligeti Ede utca Táncsics Mihály utca és Brenner Tóbiás körút közötti szakaszának teljes körű felújítása a Szociális városrehabilitáció II. ütem című pályázat keretében valósult meg. A II. ütemben a Táncsics Mihály utca és Körmendi út közötti szakasz több mint 105 millió forintnyi önkormányzati forrásból készült el. A kétsávos, 5,5 méter széles út, a parkolósáv és a járda is térkő burkolatot kapott, továbbá a beruházás részeként 57 új fát telepítettek az utcába.

Kapcsolódó Cikkek

  • Fakutyával táncoltak

    Fakutyával táncoltak

    Hogy mi is a fakutya? Nos, mindenki úgy ismeri, mint a korcsolya és a szék keveréke, melyen ülve valaki egy vagy két hegyes bottal löki magát előre.

  • 40 zsák szemetet gyűjtöttek

    40 zsák szemetet gyűjtöttek

    A Zölden Szekszárdon és Környékén elnevezésű civil közösség az elmúlt hetekben többször is szervezett szemétszedési akciót a megyeszékhelyen…