EUR: 328,15 Ft
CHF: 300,68 Ft
2019. augusztus 23., péntek
Bence

Extra

Megvannak az Oscar-díj döntősei

Tegnap délután kiderült, hogy kik az Oscar-díj idei jelöltjei. Egyértelműen tarolt A kedvenc és a Roma című film, de a Csillag születik, a Bohém rapszódia, és a Mary Poppins visszatér készítői is örülhettek.

A korábbi évekkel ellentétben idén sajnos nem izgulhatunk magyar alkotásért, a két jelölésre esélyes film, a Ruben Brandt, a gyűjtő és a Susotázs ugyanis nem került be a legjobb ötbe. Tavaly Enyedi Ildikó Testről és lélekről című alkotásának szurkolhattunk, előtte Deák Kristóf Mindenki című rövidfilmje nyert díjat, 2016-ban pedig Nemes Jeles László nyerte az aranyszobrot Magyarországnak a Saul fiával.

(Profimedia, Backgrid UK)

 

Kapcsolódó Cikkek

 • Visszatér Radics Béla legendás gitárja

  Visszatér Radics Béla legendás gitárja

  Magyarországon Radics Béla volt az első, akinek hosszú haja volt és farmert hordott – állítja Kosik Kristóf, aki 14 év küzdelem után idén februárban kezébe vehette a rockzenész sok évvel ezelőtt eltűnt gitárját, a legendás bíbor Gibsont.

 • Rátonyi Kriszta hálás az exének

  Rátonyi Kriszta hálás az exének

  Kirobbanó formában van Rátonyi Kriszta. A csinos műsorvezető jól is érzi magát a bőrében, de mint mondja, külsejével nem mindig volt elégedett.

 • Holtan találták a hétvégén eltűnt sikeres filmproducert

  Holtan találták a hétvégén eltűnt sikeres filmproducert

  Megtalálták egy tóban Piotr Wozniak-Starak sikeres lengyel filmproducer holttestét. A férfit vasárnap hajnal óta keresték, miután kiderült, hogy motorcsónakjából beleesett a vízbe – közölte csütörtökön egy lengyel belügyminisztériumi illetékes.

 • Gyász! Elhunyt Szaxi Maxi

  Gyász! Elhunyt Szaxi Maxi

  Hosszan tartó betegség után elhunyt Fekete Gyula. Szaxi maxi halálának hírét a gyászoló család tudatta a rajongókkal.