2019. február 21., csütörtök
Eleonóra

Extra

Megvannak az Oscar-díj döntősei

Tegnap délután kiderült, hogy kik az Oscar-díj idei jelöltjei. Egyértelműen tarolt A kedvenc és a Roma című film, de a Csillag születik, a Bohém rapszódia, és a Mary Poppins visszatér készítői is örülhettek.

A korábbi évekkel ellentétben idén sajnos nem izgulhatunk magyar alkotásért, a két jelölésre esélyes film, a Ruben Brandt, a gyűjtő és a Susotázs ugyanis nem került be a legjobb ötbe. Tavaly Enyedi Ildikó Testről és lélekről című alkotásának szurkolhattunk, előtte Deák Kristóf Mindenki című rövidfilmje nyert díjat, 2016-ban pedig Nemes Jeles László nyerte az aranyszobrot Magyarországnak a Saul fiával.

(Profimedia, Backgrid UK)

 

Kapcsolódó Cikkek

 • Nanushka lábai előtt hever New York

  Nanushka lábai előtt hever New York

  Tarolt a New York-i Fashion Weeken Sándor Szandra azaz Nanushka. A Ripost beszámolója szerint a magyar tervező olyan bemutatót tartott, amit a nemzetközi divatlapok szakírói is csak szájtátva lestek.

 • Ufónak tartotta családja Bud Spencert

  Ufónak tartotta családja Bud Spencert

  Átfogó portréfilm készült a világ legnagyobb pofonosztójáról, Bud Spencerről. A film rendezője, Király Levente ez alkalomból örömmel mesélt a színésszel való találkozásáról, és arról, hogy Bud mennyire imádott minket, magyarokat.

 • Kamurehabon pihent Curtis

  Kamurehabon pihent Curtis

  Curtis a hétvégén jött ki a rehabról, ahol szauna terápiával és méregtelenítéssel gyógyult. A Ripost kiderítette, hogy ez a fajta elvonókúra a szcientológia egyház módszere, ami a szakértők szerint egyáltalán nem hatásos.