EUR: 334,29 Ft
CHF: 306,71 Ft
2019. november 15., péntek
Albert, Lipót

Egyéb Szolnok

Milliárdok fürdőépítésre

Megérkezett a tiszaligeti strand felújítására szánt keret első üteme (2,3 milliárd forint) és a Miniszterelnökség által kiadott támogatói okirat. A projekt a Modern Városok Program keretében összesen 7,7 milliárd forint vissza nem térítendő támogatásból valósul meg. A fejlesztések során a fürdő többek között új medencéket, csúszdákat, szaunát, egy 60 szobás szállót, egy 46 férőhelyes parkolót és új kerékpártárolókat is kap.

A Tiszaligeti fürdő látványterve

Kapcsolódó Cikkek

 • A kórházigazgató emlékére

  A kórházigazgató emlékére

  75 éve hunyt el Ifj. Dr. Genersich Antal. A vásárhelyi főorvos, kórházigazgató tiszteletére ennek apropóján emléktáblát avattak az általa épített Rapcsák András utca 10. szám alatti Genersich-palota falán. Az ünnepségen elhangzott: Genersich Antal vezetésével, szakmai útmutatásával a régi ispotály helyett egy 9 pavilonból álló 220 ágyas kórház épült, amelynek falai között a mai napig gyógyulnak a vásárhelyiek.

 • Zenével emlékeznek Ady Endrére

  Zenével emlékeznek Ady Endrére

  Ady Endre a magyar irodalom egyik legnagyobb alakja, akire november 15-én a Makám együttessel emlékezhetnek azok, akik elmennek a Pestújhelyi Közösségi Házba.

 • Tesztüzemben a Zerge

  Tesztüzemben a Zerge

  Így hívják azt a szolgáltatást, amely még tesztüzemben működik Zalaegerszegen. A forgalomba állított két, egyenként 13 személyes kisbusz a közösségi közlekedést egészíti ki a peremkerületekben élők igényei alapján.