EUR: 322,37 Ft
CHF: 287,51 Ft
2019. június 17., hétfő
Laura, Alida

Belföld

Milliós jutalmat szavazott meg magának a polgármester

Németh Angéla kevésbé kompetens polgármester, mint Hajdu László volt, a XV. kerület vezetőjét Lamperth Mónika, a kerület jegyzője gyakorlatilag dróton rángatja – jelentette ki a Magyar Időknek Lehoczki Ádám, Rákospalota fideszes önkormányzati képviselője.

– Gyurcsány Ferenc egykori belügyminisztere 2014-es érkezése óta gyaníthatóan a saját emberei­vel próbálja feltölteni a polgármesteri hivatalt, s míg Hajdu úgy-ahogy meg tudta ezt akadályozni, Németh semmilyen ellenállást nem képes kifejteni – jelentett ki Lehoczki.

Szerinte Németh tekintélyének hiányát az is mutatja, hogy még az ellenzéki többségű testület sem szavazta meg a polgármester asszony jutalmát a legutóbbi decemberi ülésen. Németh Angéla maga is igennel szavazott a saját kétmilliós jutalmára.


– Pikáns adalék, hogy az előterjesztést a DK-katonának tekinthető Németh több mint kétmillió forintos jutalmáról a korábbi jobbikos Bodó Miklós adta be – mondta Lehoczki.

Kapcsolódó Cikkek

  • A nap képe: Dagonya

    A nap képe: Dagonya

    A somogybabodi Nemzetközi Off Road Fesztiválon idén sem maradtak szárazon a versenyzők. Európa legnagyobb terepjárós eseményén csaknem 1200 autó és 20 ezernél is több résztvevő merült el a sárban.

  • Baseball ütővel esett a tanulókocsinak

    Baseball ütővel esett a tanulókocsinak

    Egy 42 éves kamionos férfinak annyira elgurultak a gyógyszeri, hogy baseball ütővel esett neki az előtte lassan haladó tanulókocsinak a 68-as főúton Marcali-Bize irányába.