EUR: 325,75 Ft
CHF: 294,30 Ft
2019. július 18., csütörtök
Frigyes

Extra

Miló Viki lemondott a gyerekvállalásról

Miló Viki a Hot! magazinnak bevallotta: negyvenegy évesen már lemondott arról, hogy édesanya legyen.

„Néha felbukkan egy-egy férfi az életemben, de nem marad sokáig. (…) A gyerekvállalásról pedig már lemondtam, hisz negyvenegy éves vagyok. Aki korban hozzám illik, az nős vagy elvált, van már gyermeke, és nem akar többet. Jól elvagyok a kutyáimmal, hálótársat meg találok” – mondta a TV2 Exatlon Hungary című műsorának első kiesője, aki hozzátette: édesapja elfogadta, hogy nyolc kutyájával is boldog, édesanyja azonban reménykedik még egy unokában.

 

fotó: TV2

 

Kapcsolódó Cikkek

 • Ősszel új lemezzel jelentkezik Iggy Pop

  Ősszel új lemezzel jelentkezik Iggy Pop

  Stúdióalbumot készített Iggy Pop. A 72 éves amerikai rockénekes, aki július 24-én a Budapest Parkban ad koncertet, három év szünet után rukkol ki új lemezanyaggal: a Free szeptember 6-án jelenik meg.

 • Ejtették az egyik vádat Kevin Spacey ellen

  Ejtették az egyik vádat Kevin Spacey ellen

  Kevin Spacey egyik szexuális zaklatási ügyét ejtette egy amerikai bíróság, mert a színészt vádló sértett nem volt hajlandó tanúskodni a bíróságon – számolt be róla a BBC News.

 • Dióssy Klári: Sokszor előjön a fájdalom

  Dióssy Klári: Sokszor előjön a fájdalom

  Idén lenne húsz éves Dióssy Klári kislánya, Adélka, aki mindössze négy és fél évesen hunyt el leukémiában. A Ridikül műsorvezetője a Családvarázsban mesélt soha el nem múló fájdalmáról, és arról miképp telnek mindennapjai második házasságából született gyermekével, Mátéval.