2019. február 18., hétfő
Bernadett

Külföld

Bravúros mentés a piton szorításából

Az ausztrál 14 éves Ryan Jackson kiabálása ébresztette fel szüleit az éjszaka közepén Weipa közelében fekvő farmjukon.

A fiú szobájába benyitva azt látták, hogy egy többméteres piton a fiú karja köré tekeredett, és fogait már bele is mélyesztette. A nő felkapott egy kacsacsőrű emlőst formázó műanyag perselyt, melyet az állat szájába nyomott. Férje eközben megpróbálta hátrafeszíteni a kígyó fejét. Tízperces küzdelem után végül kiszabadították Ryant, akit az eset után mentővel szállítottak. Sérülése ellenére jól van.

Kapcsolódó Cikkek

  • Szexuális visszaélései miatt kitaszították az érseket

    Szexuális visszaélései miatt kitaszították az érseket

    Szexuális visszaélései miatt egy vatikáni fegyelmi bizottság kitaszította a papi rendből Theodore McCarrick volt washingtoni érseket, az amerikai katolikus egyház egyik volt vezetőjét, akit még tavaly is a legbefolyásosabbak között tartottak számon – közölték szombaton hivatalosan a Szentszéknél.

  • Csődeljárást kért maga ellen a Flybmi brit légitársaság

    Csődeljárást kért maga ellen a Flybmi brit légitársaság

    Csődeljárást kezdeményezett maga ellen a British Midland Regional, vagyis Flybmi néven ismert brit légitársaság, és azonnali hatállyal törölte járatait – jelentette be a cég szombat este a honlapján, részben a Nagy-Britannia uniós kiválása (Brexit) körüli bizonytalanságot okolva a kényszerű döntésért.