2019. december 15., vasárnap
Valér

Extra

Műtétje után tarolt A Dalban Kállay-Saunders

Kállay-Saunders András és új formációja, a The Middletonz szombat este továbbjutott A Dal 2019 következő fordulójába. Az énekes a Lokálnak elmesélte: múlt heti műtétje óta még mindig nem jött teljesen rendbe.

– Másfél éve küszködök azzal, hogy az orrom és az arcüregem be van gyulladva. Néhány napja megműtöttek, és még mindig nem vagyok teljesen jól. A szombati válogató reggelén elkezdett vérezni az orrom, azt hiszem, kicsit megerőltettem magam, vagy túlságosan ideges voltam, nem tudom – mondta mosolyogva András, aki megfogadta, rózsát tetováltat magára, ha formációjuk megnyeri a műsort. – Mivel a dalunk címe Roses, vagyis rózsák, ha kijutunk az idei Eurovíziós Dalfesztiválra, szerintem magunkra varratunk egy-egy rózsát. A második válogatót egyébként a Fatal Error nevű rockbanda nyerte Kulcs című dalával.


Kapcsolódó Cikkek

  • Szujó Zoltán: Nálunk 600 kilométer alatt nincs karácsony

    Szujó Zoltán: Nálunk 600 kilométer alatt nincs karácsony

    A karácsonyi készülődés az év egyik legszebb időszaka, még annak ellenére is, hogy rengeteg stresszel és fáradsággal jár. Beszerezni az ajándékokat, megfőzni a finomságokat, és feldíszíteni a fát bizony nem kevés munka, a NőComment!

  • 2020-ban is lesz nyugdíjemelés

    2020-ban is lesz nyugdíjemelés

    Jövőre emelkednek a nyugdíjak. Az emelés több mint 2,5 millió nyugdíjast, illetve nyugdíjszerű ellátásra jogosultat érint. Emellett a kormány 2020-ban is számol nyugdíjprémium kifizetésével.