2019. november 15., péntek
Albert, Lipót

Belföld

Náci karlendítéssel pózolt Sneider neje

Náci karlendítéssel köszöntötte a násznépet esküvőjükön Sneider Tamás Jobbik-elnök felesége. Minderről videó is készült. A 2016-os lagziban Sneider ültetőkártyáján régi szkinhed beceneve, vagyis a „Roy” szerepelt. A pártnak nem ez az első antiszemita botránya.

Miközben a néppártosodás jegyében a Jobbik mára teljesen összeborult a baloldali liberális ellenzékkel, egyre-másra robbannak ki különböző antiszemita botrányok a párt politikusaival kapcsolatban. Most éppen Sneider Tamás 2016-os esküvőjéről került elő egy rendkívül kínos felvétel, amelyen a mostani pártelnök felesége náci karlendítéssel köszönti a násznépet.


Mint korábban megírtuk: az egyébként háromgyerekes Sneider 2016 nyarán vette el második feleségét, egy a Jobbikot évekig havi 450 ezres tiszteletdíj fejében több ügyben is kiszolgáló, Sneidernél jóval fiatalabb jogász hölgyet.

A most előkerült felvételek szerint az ügyvéd asszony kedélyesen lendítette fasiszta üdvözlésre karját, majd ezt – talán a kamera kedvéért – meg is ismételte.


MTI Fotó: Mónus Márton

 

A lakodalmi műsorból sem maradhatott ki egy kis homofóbia és idegengyűlölet, hiszen az újdonsült párt szórakoztató egyik barát előbb egy nagyon ismert műsorvezető vélt nemi identitásával viccelődött.

„Nehéz a hangját utánozni ennek a bu***nak” – kezdi a jó barát, majd az eredeti hangot utánozva kifejti:

„Nem tudom, mit keresek itt, nem vagyok nagy híve a férfi-női kapcsolatoknak.” Ezt követően Fekete Pákó- paródiát ad elő az önjelölt szórakoztató, „nigger kocsog” felkiáltással – Sneider Tamás jelenlegi Jobbik-elnök legnagyobb derültségére. Az esküvőn egyébként megjelent a párt teljes vezérkara, például Vona Gábor akkori pártelnök és Szabó Gábor pártigazgató.

Sneider ültetőkártyáján a „Roy” becenév szerepelt, amelyet még fiatalkorában kapott, amikor szkinhedvezérként tevékenykedett, ráadásul 1992-ben egy roma férfi megveréséért el is ítélték.

Többször keveredtek már antiszemita botrányba a párt politikusai. Legutóbb Szávay Istvánról derült ki, hogy egy zsidó nő megverésével dicsekedett, korábban pedig Kulcsár Gergely köpte le a Duna-parti holokauszt-emlékművet.

Kapcsolódó Cikkek

 • Mechanikus szerelő álláslehetőség

  Mechanikus szerelő álláslehetőség

  A Mediaworks Hungary Zrt., ismert és közkedvelt napilapjaival, a Nemzeti Sporttal, a Világgazdasággal, 19 megyei napilappal, női, bulvár-, gasztro-, ifjúsági és sportmagazin-portfóliójával, digitális médiatermékeivel, nyomdáival Magyarország egyik legfontosabb médiavállalata, mely közel 2300 munkavállalót foglalkoztat országszerte.

 • Karácsony mindennap sofőrrel jár

  Karácsony mindennap sofőrrel jár

  Talán már meg sem lepődünk Karácsony újabb ferdítésén, miszerint az újonnan megválasztott főpolgármester, igyekszik magát igazi zöldnek beállítani, ezért mindenhol hangsúlyozza, hogy tömegközlekedéssel és biciklivel jár.

 • Elég volt az ellenzéki cirkuszokból!

  Elég volt az ellenzéki cirkuszokból!

  A parlamenti képviselőkre vonatkozó fegyelmi szabályok szigorítására tett javaslatot a Fidesz-KDNP. Kocsis Máté, a nagyobbik frakcióvezetője megengedhetetlennek nevezte egyes ellenzéki képviselők viselkedését az Országgyűlésben.