EUR: 323,45 Ft
CHF: 290,71 Ft
2019. június 27., csütörtök
László

Belföld

Náci karlendítéssel pózolt Sneider neje

Náci karlendítéssel köszöntötte a násznépet esküvőjükön Sneider Tamás Jobbik-elnök felesége. Minderről videó is készült. A 2016-os lagziban Sneider ültetőkártyáján régi szkinhed beceneve, vagyis a „Roy” szerepelt. A pártnak nem ez az első antiszemita botránya.

Miközben a néppártosodás jegyében a Jobbik mára teljesen összeborult a baloldali liberális ellenzékkel, egyre-másra robbannak ki különböző antiszemita botrányok a párt politikusaival kapcsolatban. Most éppen Sneider Tamás 2016-os esküvőjéről került elő egy rendkívül kínos felvétel, amelyen a mostani pártelnök felesége náci karlendítéssel köszönti a násznépet.


Mint korábban megírtuk: az egyébként háromgyerekes Sneider 2016 nyarán vette el második feleségét, egy a Jobbikot évekig havi 450 ezres tiszteletdíj fejében több ügyben is kiszolgáló, Sneidernél jóval fiatalabb jogász hölgyet.

A most előkerült felvételek szerint az ügyvéd asszony kedélyesen lendítette fasiszta üdvözlésre karját, majd ezt – talán a kamera kedvéért – meg is ismételte.


MTI Fotó: Mónus Márton

 

A lakodalmi műsorból sem maradhatott ki egy kis homofóbia és idegengyűlölet, hiszen az újdonsült párt szórakoztató egyik barát előbb egy nagyon ismert műsorvezető vélt nemi identitásával viccelődött.

„Nehéz a hangját utánozni ennek a bu***nak” – kezdi a jó barát, majd az eredeti hangot utánozva kifejti:

„Nem tudom, mit keresek itt, nem vagyok nagy híve a férfi-női kapcsolatoknak.” Ezt követően Fekete Pákó- paródiát ad elő az önjelölt szórakoztató, „nigger kocsog” felkiáltással – Sneider Tamás jelenlegi Jobbik-elnök legnagyobb derültségére. Az esküvőn egyébként megjelent a párt teljes vezérkara, például Vona Gábor akkori pártelnök és Szabó Gábor pártigazgató.

Sneider ültetőkártyáján a „Roy” becenév szerepelt, amelyet még fiatalkorában kapott, amikor szkinhedvezérként tevékenykedett, ráadásul 1992-ben egy roma férfi megveréséért el is ítélték.

Többször keveredtek már antiszemita botrányba a párt politikusai. Legutóbb Szávay Istvánról derült ki, hogy egy zsidó nő megverésével dicsekedett, korábban pedig Kulcsár Gergely köpte le a Duna-parti holokauszt-emlékművet.

Kapcsolódó Cikkek

 • Óriási az érdeklődés a családtámogatások iránt

  Óriási az érdeklődés a családtámogatások iránt

  Hatalmas érdeklődés mutatkozik a nagycsaládosok körében a július elsejével életbe lépő családtámogatási elemek iránt – derült Kardosné Gyurkó Katalin a Nagycsaládosok Országos Egyesületének elnökének, a Magyar Hírlapnak adott interjújából.

 • Egymást ölik az ellenzékiek

  Egymást ölik az ellenzékiek

  Az ellenzék továbbra sem vehető komolyan: választási csalás egymás lekutyázása, lopás övezi az ellenzéki előválasztást. Ezek közül a politikusok közel kellene kikerülnie Tarlós István jelenlegi főpolgármester ellenfelének.

 • 2200 milliárd jut a családoknak jövőre

  2200 milliárd jut a családoknak jövőre

  Az Országgyűlés szerdán kezdte meg a jövő évi költségvetés általános vitáját, a képviselők egymás után három napon tárgyalnak a kormány javaslatáról.

 • 500 ezer gyűlt össze a beteg gyerekeknek

  500 ezer gyűlt össze a beteg gyerekeknek

  Több, mint 500 ezer forint gyűjtöttek össze a leukémiában elhunyt újságíró, Blahó Dávid emlékére rendezett jótékonysági koncerten és labdarúgó-emléktornán.