EUR: 352,66 Ft
CHF: 331,41 Ft
2020. július 06., hétfő
Csaba

Extra

Nagy Feró: A papánál lehet rosszalkodni

Izgalmas időszak áll Nagy Feró előtt, hiszen amellett, hogy A Dal zsűritagjaként új kihívás elé néz, most nagyszülői kötelességének is duplán eleget kell tennie, nemrég ugyanis megszületett második unokája, Alíz Beatrice. A rocker igazán laza nagypapa, náluk a kicsiknek mindent szabad, még akkor is, ha emiatt olykor összekülönbözik fiaival.

– Óriási öröm, hogy Botond után a másik fiam, Hunor is apa lett. Büszke vagyok rájuk, úgy érzem, sikerült jó példát mutatnom. A kis Alíz pedig egyszerűen gyönyörű! Bár még nagyon pici, leginkább a fiam vonásait látom benne, de nagyon hasonlít a másik unokámra, Patrikra is, akivel már a kicsi születése előtt tisztáztam, hogy a papának ezentúl két szeme fénye lesz. Bár még csak kétéves, már most nagyon komoly kis srác, foggal-körömmel védelmezi az újonnan érkezett pici lányt – kezdte a Lokálnak Nagy Feró, aki úgy érzi, hogy ő a világ engedékenyebb nagypapája. A kicsik kúszhatnak-mászhatnak rajta, Patriknak pedig sokszor olyan dolgokat is megenged, amelyek a szülőknél tiltólistán vannak.


– Utálom a modern gyereknevelési módszereket, szerintem felesleges a széltől is óvni a kicsit. Felőlem nyugodtan ehet a gyerek pacalt vagy töltött káposztát, az égvilágon semmi baja nem lesz tőle. A minap Patrikkal például mogyorókrémet tömtünk magunkba, aztán a szülők persze jól letoltak bennünket, pedig nem kellene ebből nagy ügyet csinálni. Amíg nem veszélyes a dolog, addig a papánál igenis lehet rosszalkodni – szögezte le a Beatrice frontembere, aki már alig várja, hogy lányunokáját, Alízt is elkényeztesse.

– Egy frontember papi és egy dobos apuci kislányaként Alíz bizonyára vagány kis csaj lesz, de ha valaki bántani meri, annak velem gyűlik meg a baja. Már most látom, hogy ennek a pici lánynak nem tudok majd nemet mondani, ha kell, órákon át mesét olvasok neki, de ha nagylány lesz, és gyakorolni akarja a sminkelést, akkor szíves örömest leszek a modellje – tette hozzá viccesen Feró.


Fotó: Mészáros Diána

 

Kapcsolódó Cikkek