EUR: 336,08 Ft
CHF: 312,91 Ft
2020. január 17., péntek
Antal, Antónia

Extra

Nagy Feró: Érzéketlen fatuskó vagyok

Szombat este rendezték A Dal 2019 második válogatóját. A show-műsorból hatan kerültek be az elődöntőbe, a második válogatót egy rockzenekar, a Fatal Error nyerte, de Vavra Bence, Kállay-Saunders András új formációja, valamint Szabó Ádám és duettpartnere is továbbjutott.

A Dal 2019 második élő adásában ismét tíz produkció mutatkozott be: Acoustic Planet, Diana, Fatal Error, Gotthy, Hajdu Klára, Heatlie Dávid, The Middletonz, The Sign, Vavra Bence és a yesyes.


Az est legjobbjai

A Fatal Error Kulcs című dala nyerte A Dal 2019 második válogatóját. – Ez most komoly!? Nagyon jó volt! Így kell, ez kell – örvendezett Feró, akinek lelkesedését a többi zsűritag is osztotta, hiszen a hosszúhajú rockerek 45 ponttal azonnal az élre törtek és nem is tudta őket senki letaszítani onnan.


Fatal Error Fotó: Mészáros Diána

Az Acoustic Planet Nyári zápor című dalának 43 pont jutott, ezzel másodikként mehettek tovább, míg a Roses című dal a The Middletonz – azaz a Kállay-Saunders András és Slashkovic alkotta formáció – előadásában 41 ponttal harmadikként került be az elődöntőbe. Negyedikként Vavra Bence jutott tovább 39 ponttal, ötödikként pedig a 38 pontot kapó The Sign az Ő című dalával.

A hatodik továbbjutó a nézők szavazataival a yesyes és az Incomplete című dal lett, így a duó is bekerült az elődöntőbe.

– Nagyon örülünk és köszönjük szépen a közönségnek a szavazatokat. Óriási visszajelzés ez nekünk, noha nincs lámpalázam, legközelebb megpróbálok még nyugodtabb lenni. A zsűri visszajelzése alapján ugyanis úgy tűnhet, mintha túlságosan ideges lennék, pedig csak élvezem, hogy a színpadon vagyunk – magyarázta Szabó Ádám a Lokálnak.

Szabó Ádám formációja, a yesyes Fotó: Mészáros Diána

Az est beszólása

Az est folyamán a zenészek kaptak hideget-meleget a zsűritől. Nagy Feró – ahogy azt korábban megfogadta – nem kímélte a versenyzőket, amit gondolt, őszintén ki is mondta. Mikor Hajdu Klára előadása után Freddie megkérdezte Ferót hogy érezte magát az énekesnő produkciója alatt, Feró meglepő választ adott.

– Rosszul éreztem magam… – kezdte a rocker. – Ennek semmi köze nem volt a jazzhez. Ez olyan volt, amikor ülök a presszóban, egy csaj ott énekel, kérek egy konyakot meg egy kávét és elvagyunk. Nem zavar. Nem varázsolt el a dolog, pedig az lenne a legfontosabb, hogy bemegyek az étterembe és azt nézem, hogy a nagybőgős milyen jó. Ez most nem olyan volt, nem volt olyan jó. Valószínüleg én egy érzéketlen fatuskó vagyok, elnézést, drága hölgyem – mondta Feró, majd öt ponttal jutalmazta Klára dalát, aki végül nem jutott tovább a következő fordulóba.

Az est dekoltázsa

A Dal 2019 színpadán először a nagyközönség előtt fellépő Diana ruhájának óriási sikere volt. A gyönyörű énekesnőnek nem csupán a hangja, de a dekoltázsa is figyelemre méltó volt.

– Hagyjuk az okoskodást! Nagyon sok női énekesnek a hibája, hogy egyszerűen csak előadó lesz belőle a színpadon. Nem! Nőnek kell lenni, igazi asszonynak, a végzet asszonyának! – mondta Feró nevetve, végül Diana összesen 36 pontot gyűjtött, de ez sem volt elég a továbbjutáshoz.

A Dal 2019 egyik legcsinosabb előadója, Diana Fotó: MTVA/Kaszner Nikolett

A továbbjutókról itt nézegethet még képeket:

Kapcsolódó Cikkek

  • Megható! Így vigasztalták Liptai Claudiát

    Megható! Így vigasztalták Liptai Claudiát

    Két héttel Gesztesi Károly halála után a műsorvezető egy újabb bejegyzést osztott meg közösségi oldalán, amiben elárulta, hogy barátai mennyit segítenek neki, hogy feldolgozza azt a mérhetetlen fájdalmat, amit volt férje és gyermekének édesapja elvesztése miatt érez.

  • Kim Kardashian a mellét is sminkeli

    Kim Kardashian a mellét is sminkeli

    Kim Kardashian ismét megmutatta testét Mexikóban, tengerparti fürdőzés közben. A valóságshow sztár egy teljes napot töltött a strandon egy bronzszínű, egyrészes fürdőruhában, ami kevesebbet takar testéből, mint egy bikini.