EUR: 334,15 Ft
CHF: 306,89 Ft
2019. november 14., csütörtök
Aliz

Belföld

Nagyon hallgatnak Sneider feleségének náci karlendítésről a Jobbikban

Mint arról korábban beszámoltunk, hatalmas port kavart az a Hír Televízió tulajdonába került felvétel, amin Sneider Tamás felesége esküvői fotózásukon náci karlendítéssel pózolgatott a kamerának a politikus nyakában ülve.

A televízió a vőlegény esküvői ültetési kártyáját is megmutatta összeállításában, amin Sneider keresztneve helyett szkinhed beceneve, a Roy volt olvasható. A Hír TV birtokába jutott felvételek szerint Sneider Tamásék lakodalmán rasszista és homofób viccelődések is elhangzottak. Az eseményen jelen voltak a párt vezető személyiségei, köztük Vona Gábor bukott pártelnök is. Az ügy következményeiről az Origo megkérdezte a pártot, de mint kiderült, mélyen hallgatnak az ügyről. A Jobbik mindig is antiszemita párt volt, és jól látszik, hogy ezt mostanra sem vetkőzték le.


A párttagok között, ugyanis olyan emberek állnak a vezetés élén, mint a zsidókat korábban listázni kívánó Gyöngyösi Márton, vagy egy férfi megverésért korábban jogerősen elítélt, korábbi szkinhedvezér, Sneider Tamás, de úgy néz ki, hogy a holokausztgyalázó Kulcsár Gergely is visszatért a Gyurcsányékkal pózoló párt soraiba.

További cikkek:


Kapcsolódó Cikkek