EUR: 323,74 Ft
CHF: 292,49 Ft
2019. június 25., kedd
Vilmos

Belföld

Nagyon hallgatnak Sneider feleségének náci karlendítésről a Jobbikban

Mint arról korábban beszámoltunk, hatalmas port kavart az a Hír Televízió tulajdonába került felvétel, amin Sneider Tamás felesége esküvői fotózásukon náci karlendítéssel pózolgatott a kamerának a politikus nyakában ülve.

A televízió a vőlegény esküvői ültetési kártyáját is megmutatta összeállításában, amin Sneider keresztneve helyett szkinhed beceneve, a Roy volt olvasható. A Hír TV birtokába jutott felvételek szerint Sneider Tamásék lakodalmán rasszista és homofób viccelődések is elhangzottak. Az eseményen jelen voltak a párt vezető személyiségei, köztük Vona Gábor bukott pártelnök is. Az ügy következményeiről az Origo megkérdezte a pártot, de mint kiderült, mélyen hallgatnak az ügyről. A Jobbik mindig is antiszemita párt volt, és jól látszik, hogy ezt mostanra sem vetkőzték le.


A párttagok között, ugyanis olyan emberek állnak a vezetés élén, mint a zsidókat korábban listázni kívánó Gyöngyösi Márton, vagy egy férfi megverésért korábban jogerősen elítélt, korábbi szkinhedvezér, Sneider Tamás, de úgy néz ki, hogy a holokausztgyalázó Kulcsár Gergely is visszatért a Gyurcsányékkal pózoló párt soraiba.

További cikkek:


Kapcsolódó Cikkek

 • Lopott videóval kampányol Kálmán Olga

  Lopott videóval kampányol Kálmán Olga

  Engedély nélkül használta fel az ATV felvételét, és ezzel törvényt sértett Kálmán Olga, az ellenzéki roncsderbi egyik főpolgármester-jelöltje – írja az Origo.

 • Drónnal mentik a bajbajutottakat

  Drónnal mentik a bajbajutottakat

  Drónflottát állítottak “hadrendbe” a Balaton partján. Az egyelőre három “minihelikopterből” álló flotta két egysége: Alfa és Bravo a bajbajutottak felderítésében nyújthat segítséget, a harmadik Charlie egy magától felfújódó mentőegységet képes ledobni a vízben.

 • Szexuális erőszakért ítélték el a zenetanárt

  Szexuális erőszakért ítélték el a zenetanárt

  Folytatólagosan elkövetett szexuális erőszak miatt jogerősen hat év börtönbüntetésre ítélték a paksi pedofil zenetanárt, aki táborozás közben éjjelente, a felügyeletére bízott kislányok mellé feküdt, csókolgatta és illetlen helyen simogatta őket.