EUR: 323,44 Ft
CHF: 290,88 Ft
2019. június 26., szerda
János, Pál

Egyéb Kecskemét

Nálunk is van már „Enni adok” ételdoboz!

Kecskeméten a Nyíri út 15. szám alatt helyezte ki „Enni adok” ételdobozát a Re-Formáló Egyesület. Ez a 49. dobozuk az országban. Bárki megtöltheti, hogy segítse azokat, akik szükséget szenvednek.

„Kedves kecskemétiek! Szeressétek, támogassátok, töltsétek meg minden finomsággal! Segítsünk együtt, mert segíteni jó!” – kérték az önkéntesek a város lakóitól. A Re-Formáló Egyesület „Enni adok” ételdoboza egy 65x59x39 centiméteres szekrény, amely vízálló és UV-védett műanyagból készült, fém megerősítésekkel. Minden dobozhoz tartozik egy önkéntes csapat, amely naponta legalább egyszer, melegebb időjárás esetén naponta többször is látogatja a dobozt, ellenőrzi a benne lévő élelmiszereket, ételeket. Az önkéntesek naponta takarítják is a dobozokat.


Mit tehetünk az ételdobozokba? Bármilyen tartós élelmiszert (liszt, cukor, só, tészta, rizs, olaj, konzervek, befőttek, lekvárok stb.), házi készítésű főtt ételt és házi süteményt, bolti süteményeket és készételeket, zöldségeket, gyümölcsöket, édességet, valamint pékárut.

A Nyíri út 15. szám alatt helyezték ki az Enni adok dobozt

Kapcsolódó Cikkek