2019. június 26., szerda
János, Pál

Extra

Nem lesz dadája Harryéknek

Harry herceg és Meghan hercegné babája tavasszal érkezik, a pár pedig  úgy döntött, hogy a hagyományokkal ellentétben nem fogadnak fel dajkát a pici mellé.

Mivel azonban a hercegi párnak rengeteg hivatalos teendője lesz a jövőben is, ezért mindenképpen kell valaki a kicsi mellé, aki olykor vigyáz rá, ezért Meghan édesanyja, Doria Ragland lesz a főállású bébiszitter. Doria egyelőre Los Angelesben lakik, de minden bizonnyal szívesen átköltözik Londonba a lánya – és persze születendő unokája – kedvéért. A dolog nem teljesen szokatlan, hiszen Katalin hercegné gyermekeire is szokott a nagymamájuk vigyázni, ám ők is fogadtak hivatásos dadát. Arra azonban, hogy egyáltalán ne legyen dadusa a babának, még nem volt példa a brit királyi családban.


Kapcsolódó Cikkek

 • Nanushka a francia divatfővárost is beveszi

  Nanushka a francia divatfővárost is beveszi

  A ma­gyar di­vat­márka több si­ke­res New York-i be­mu­tató után pén­te­ken a pá­ri­zsi di­vat­hé­ten pre­zen­tálta a 2020-as ta­vasz-nyári kol­lek­ci­ó­ját.

 • Így néznek ki ma a Backstreet Boys tagjai

  Így néznek ki ma a Backstreet Boys tagjai

  Tegnap adott koncertet Budapesten a Backstreet Boys, a fiúzenekar, akik a 90-es években meghódították a világot, azzal együtt pedig milliók szívét. Nem volt olyan tini, akinek ne lett volna tele a szobája a csapat poszterivel, aki ne lassúzott volna a dalaikra a szórakozóhelyeken.

 • Becsajozott Shawn Mendes?

  Becsajozott Shawn Mendes?

  Nemrég jelent meg Shawn Mendes és Camila Cabello közös dala, a Senorita, a rajongók pedig rögtön gyanakodni kezdtek, hogy talán nemcsak munka, hanem szerelem is van a dologban.