EUR: 323,43 Ft
CHF: 290,88 Ft
2019. június 27., csütörtök
László

Extra

Nem lesz ott kislánya születésénél Dudás Miki

A doppingolás miatt közel három évre eltiltott világbajnok kajakos egy éve tért vissza a versenyzéshez. Miki hamarosan apai örömök elé néz, fiatal barátnője, Ivett márciusban hozza majd világra első közös gyermeküket. A sportoló a Lokálnak elárulta: egy edzőtábor miatt kénytelen kihagyni kislánya születését.

– Nehéz időszakon vagyok túl, az eltiltás megviselt, de végtére is úgy érzem, hogy a doppingbalhét sikerült az előnyömre fordítanom. Jobb ember lettem, megtanultam értékelni a lehetőségeket, hiszen már megtapasztaltam, hogy milyen az, amikor nincsenek – kezdte a Lokálnak Dudás Miki, aki 27 éves kora ellenére már régóta vágyott az apaságra.


– Ivett-tel tudatosan akartunk fiatal szülők lenni, és több mint egy évig küzdöttünk azért, hogy összejöjjön a baba. Orvoshoz is fordultunk emiatt, a vizsgálatok során azonban kiderült, hogy Ivettnek nincsen semmi baja, így magamra kezdtem gyanakodni. Végül mire én is időpontot kaptam, addigra megérkezett az örömhír: kisbabánk lesz – mondta a kajakos, aki öt éve alkot egy párt 22 éves barátnőjével, akivel egyelőre nem sürgetik a házasságot, most minden a sport és persze a baba körül forog.

– Az időbeosztásunk mellett most óriási kihívás lenne egy esküvőt megszervezni. Jelenleg gőzerővel készülök a szegedi vb-re, a 2020-as olimpiára, na és persze az apaságra. Most épp a baba neve a nagy dilemma, Ivett ötlete volt, hogy hívjuk Ninának, ami nekem is rögtön megtetszett, de neki a Nara is nagyon tetszik, amivel én már kevésbé vagyok kibékülve – árulta el a sportoló, aki épp a fent említett két fontos verseny miatt nem tud ott lenni kislánya születésénél, mivel a kiírt időpontban edzőtáborban lesz, ahonnan csak hetekkel később térhet majd haza. Miki noha tudja, hogy egy fantasztikus élményről marad le, igyekszik humorral kezelni a helyzetet.


– Majd megkérem az orvost, hogy az egyik kezével vezesse le a szülést, másikkal meg közvetítsen élőben – mondta Miki nevetve. –  A viccet félretéve sajnálom, hogy életem egyik legmeghatározóbb élményét kell kihagynom, de bízom benne, hogy a jövőben lesz még alkalmam átélni ezt a csodát.

Kapcsolódó Cikkek

  • Avicii barátnője újra szerelmes

    Avicii barátnője újra szerelmes

    A tavaly tragikusan elhunyt Avicii féltve őrizte magánéletét. Halála után azonban kiderült: évek óta boldog párkapcsolatban élt Tereza Kacerová modellel, akinek kisfia is apjaként szerette a DJ-t.

  • Ascot, a puccos királyi kalapok parádéja

    Ascot, a puccos királyi kalapok parádéja

    A Royal Ascot néven futó lóverseny kétségkívül a világ legpuccosabb sporteseménye. A végeredménynél itt ugyanis sokkal izgalmasabbnak számít, hogy ki milyen kalapban jelenik meg.