EUR: 325,87 Ft
CHF: 296,51 Ft
2019. július 24., szerda
Kinga, Kincső

Extra

Gelencsér Tímea: Nem tervezem, hogy félrelépek

Új kihívás elé néz a Miss World Hungary 2016-os győztese, Gelencsér Tímea ugyanis a TV2 nemrég debütált extrémsport-realityjében, az Exatlonban bizonyíthat. A Lokál még a dominikai utazás előtt beszélgetett Timivel, aki most először mesélt több éve tartó párkapcsolatáról.

(Fotó:Cser Dániel)

– Rögtön felkeltette az érdeklődésemet az Exatlon – kezdte a Lokálnak Gelencsér Tímea, aki vitathatatlanul a műsor egyik legszexibb versenyzője. Noha az egykori szépségkirálynő szívesen veszi társaitól a bókokat, a komolyabb flörtölésre mindenképpen nemet mond, hiszen – mint arról most először mesélt – több éve komoly párkapcsolatban él.


– Mindig is igyekeztem óvni a nyilvánosságtól a magánéletem, ám a műsor miatt most úgy érzem, muszáj leszögeznem: több éve komoly párkapcsolatban élek. Soha nem voltam az a flörtölő, pasizó típus, egy kezemen meg tudom számolni, hogy hány párkapcsolatom volt, ez a mostani is jó ideje tart már. Hűséges típus vagyok, így nem tervezem, hogy a műsor alatt félrelépek. Persze ha egy csapat fiút és lányt összezárnak, kialakulhatnak kellemetlen szituációk, de igyekszem majd a helyükön kezelni ezeket. Egyébként szerencsére a párom nem féltékeny típus, támogatott a döntésemben, és nagyon szurkol nekem – árulta el Timi, aki noha gyakran volt már távol a szerelmétől és szeretteitől, a műsor egy egészen új szituáció lesz számára, hiszen most nem lesz nála telefon, vagyis a külvilágtól teljesen elzárva kell megküzdenie az előtte álló kihívásokkal.

Hírbe hozták Hajdú Péterrel
A nyáron a Hot! magazin szúrta ki Gelencsér Timit Hajdú Péter társaságában a Balaton Soundon. Az egykori szépségkirálynő akkor nagyon felkeltette az üzletember érdeklődését, aki többször is megölelte őt, és a fülébe súgott valamit. A tévés később a Ripostnak nyilatkozott a történtekről. – Timi nagyon kedves és nagyon okos lány, ráadásul gyönyörű is, amit nem lehet nem észrevenni. Maradjunk annyiban, hogy tényleg jót buliztunk együtt a hétvégén, és azóta már telefonon is beszéltünk. Ennél többről nincs szó, ezt nagyon komolyan mondom – nyilatkozta akkor Hajdú, aki Sarka Katától való válása óta egy nőről sem beszélt nyíltan.


Kapcsolódó Cikkek