EUR: 323,38 Ft
CHF: 291,57 Ft
2019. június 26., szerda
János, Pál

Belföld

Nem tud viselkedni az ellenzék

Egy képviselői magatartási kódex bevezetésére tesz javaslatot a Századvég azután, hogy az ellenzéki képviselők  tavaly december 12-én előbb a parlamentben, utána a köztévében is botrányosan viselkedtek.

A Századvég elemzése rámutat, hogy az ellenzéki országgyűlési képviselők agresszív magatartásának negatív társadalmi következményei lettek. E mellett az ellenzékiek napi rendszerességgel támadják saját országuk legitim vezetőit, a magyar embereket és az általuk kivívott eredményeket. Az úgynevezett Soros–Sargentini-jelentést is több magyar ellenzéki EP-képviselő megszavazta annak ellenére, hogy a jelentéssel az állampolgárok többsége nem ért egyet.


A fentiek miatt javasolja a Századvég az országgyűlési törvény kiegészítését egy képviselői magatartási kódexszel.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Gyurcsány uralja az ellenzéket

    Gyurcsány uralja az ellenzéket

    Deák Dániel, a XXI. Század Intézet vezető elemzője a DK elnöke céljának azt nevezte, hogy visszahozza a 2010 előtti MSZP-SZDSZ koalíciót, hangsúlyozva, Gyurcsány Ferenc mindent ural az ellenzéki térfélen.

  • George R. R. Martin: Tűz és vér

    George R. R. Martin: Tűz és vér

    Több évszázaddal a Trónok harca eseményei előtt a Targaryen-ház – a Valyria végzetét egyedül túlélő sárkányúr család – Sárkánykőt tette meg székhelyéül.