EUR: 323,42 Ft
CHF: 291,72 Ft
2019. június 26., szerda
János, Pál

Extra

Nemi erőszakkal vádolják Chris Brownt

Hétfőn este két társával együtt letartóztatták Chris Brownt. Az énekest egy 24 éves nő vádolta meg nemi erőszakkal.

Az áldozat elmondása szerint az eset január 15-én történt egy párizsi hotelben. A nő és Brown a szálloda bárjában ismerkedtek meg, majd a szobában folytatták a beszélgetést. Az énekes egy idő után fogdosni kezdte a nőt, aki megpróbált ellenállni. Brown testőrei azonban közbeléptek, lefogták, majd Brown megerőszakolta. Chris és menedzsmentje még nem reagált a hírekre, de úgy tudni, tegnap reggel kiengedték az énekest.

Profimedia, Face To Face A

 

Kapcsolódó Cikkek

 • Nanushka a francia divatfővárost is beveszi

  Nanushka a francia divatfővárost is beveszi

  A ma­gyar di­vat­márka több si­ke­res New York-i be­mu­tató után pén­te­ken a pá­ri­zsi di­vat­hé­ten pre­zen­tálta a 2020-as ta­vasz-nyári kol­lek­ci­ó­ját.

 • Így néznek ki ma a Backstreet Boys tagjai

  Így néznek ki ma a Backstreet Boys tagjai

  Tegnap adott koncertet Budapesten a Backstreet Boys, a fiúzenekar, akik a 90-es években meghódították a világot, azzal együtt pedig milliók szívét. Nem volt olyan tini, akinek ne lett volna tele a szobája a csapat poszterivel, aki ne lassúzott volna a dalaikra a szórakozóhelyeken.

 • Becsajozott Shawn Mendes?

  Becsajozott Shawn Mendes?

  Nemrég jelent meg Shawn Mendes és Camila Cabello közös dala, a Senorita, a rajongók pedig rögtön gyanakodni kezdtek, hogy talán nemcsak munka, hanem szerelem is van a dologban.