2019. augusztus 23., péntek
Bence

Sport

Ő akarta átverni a Fradit!

Nyilvánosságra hozta a Pesti Srácok annak a játékosügynöknek a nevét, aki piszkos módszerekkel akarta megrövidíteni a Ferencvárosi Torna Club női kézilabda-szakosztályát.

Farkas Mátyás az a sportmenedzser, aki saját klubjának és munkaadójának átverésére akarta rávenni a Ferencváros női kézilabdacsapatának válogatott sztárjátékosát – közölte a Pesti Srácok. A portál azt a beszélgetést is nyilvánosságra hozta, amelyben Farkas vázolja a Fradi játékosának, hogy milyen tervei lennének vele.


A menedzser ötlete az volt, hogy a játékos iránti érdeklődést színlelve új, magasabb összegű fizetést tartalmazó szerződést csikar ki a klubtól, ráadásul az új kontraktus megkötésének busás jutalékát ő maga vágja zsebre. Az üzletből azért nem lett semmi, mert a játékos észnél volt, és nem ment bele a piszkos bizniszbe.

A Fradi kötelékében egyébként két Dóra van. Az egyik Horváth Dóra, aki a Kisvárdától érkezett kölcsönbe fél évre, a másik pedig Hornyák Dóra, aki novemberben hagyott fel az élsporttal kis időre, ugyanis hamarosan gyermeke születik.

MTI Fotó: Czagány Balázs

Farkas Mátyás a ChampSport International Sport Agency ügyvezetője és egyik tulajdonosa. A sportügynökség honlapjáról egyértelműen kiderül, hogy nem kispályások, ugyanis olyan sportolókat menedzselnek, mint Afentaler Sára, a Győri Audi ETO KC jobbátlövője, Bánhidi Bence, a MOL-Pick Szeged beállója, Korcsmár Zsolt, a FC Midtjylland labdarúgója, de Kim Rasmussent, a női kéziválogatott edzőjét is ők képviselik.

 

Kapcsolódó Cikkek

 • Kovács Katalin: Át kell élni a vb minden pillanatát

  Kovács Katalin: Át kell élni a vb minden pillanatát

  Kovács Katalin nosztalgikus érzésekkel a szívében indult családjával Szegedre, a kajak-kenu vb-re. A 31-szeres világbajnok felidézheti a szegedi élményeket, és talán a versenyek hangulata nyomán nagyobbik lánya is követi majd az anyai példát.

 • Rossz hír! Kizárták a Kárász, Kozák párost

  Rossz hír! Kizárták a Kárász, Kozák párost

  A csütörtöki előfutam után kizárták az 500 méteren címvédő Kárász Anna, Kozák Danuta kajakpárost a szegedi olimpiai kvalifikációs világbajnokságon, mert a hajójuk könnyebbnek bizonyult a megengedettnél a mérlegelésnél.

 • Újabb magyar döntős hajó a kajak-kenu világbajnokságon

  Újabb magyar döntős hajó a kajak-kenu világbajnokságon

  A férfi 500 méteres kajakpáros bejutott a döntőbe, a kenus Nagy Bianka (200 m) és Bodonyi András (500 m) valamint az 500 méteren címvédő Kárász Anna, Kozák Danuta duó pedig a csütörtöki előfutam után a középfutamban folytatja szereplését a szegedi, olimpiai kvalifikációs kajak-kenu világbajnokságon.