EUR: 317,01 Ft
CHF: 279,40 Ft
2019. február 21., csütörtök
Eleonóra

Sport

Ő akarta átverni a Fradit!

Nyilvánosságra hozta a Pesti Srácok annak a játékosügynöknek a nevét, aki piszkos módszerekkel akarta megrövidíteni a Ferencvárosi Torna Club női kézilabda-szakosztályát.

Farkas Mátyás az a sportmenedzser, aki saját klubjának és munkaadójának átverésére akarta rávenni a Ferencváros női kézilabdacsapatának válogatott sztárjátékosát – közölte a Pesti Srácok. A portál azt a beszélgetést is nyilvánosságra hozta, amelyben Farkas vázolja a Fradi játékosának, hogy milyen tervei lennének vele.


A menedzser ötlete az volt, hogy a játékos iránti érdeklődést színlelve új, magasabb összegű fizetést tartalmazó szerződést csikar ki a klubtól, ráadásul az új kontraktus megkötésének busás jutalékát ő maga vágja zsebre. Az üzletből azért nem lett semmi, mert a játékos észnél volt, és nem ment bele a piszkos bizniszbe.

A Fradi kötelékében egyébként két Dóra van. Az egyik Horváth Dóra, aki a Kisvárdától érkezett kölcsönbe fél évre, a másik pedig Hornyák Dóra, aki novemberben hagyott fel az élsporttal kis időre, ugyanis hamarosan gyermeke születik.

MTI Fotó: Czagány Balázs

Farkas Mátyás a ChampSport International Sport Agency ügyvezetője és egyik tulajdonosa. A sportügynökség honlapjáról egyértelműen kiderül, hogy nem kispályások, ugyanis olyan sportolókat menedzselnek, mint Afentaler Sára, a Győri Audi ETO KC jobbátlövője, Bánhidi Bence, a MOL-Pick Szeged beállója, Korcsmár Zsolt, a FC Midtjylland labdarúgója, de Kim Rasmussent, a női kéziválogatott edzőjét is ők képviselik.

 

Kapcsolódó Cikkek

 • Olimpiai bajnokok zöld-fehérben

  Olimpiai bajnokok zöld-fehérben

  Hatvankét évvel a Ferencvárosi Torna Club gyorskorcsolya szakágának megszűnése után újjáalakul a szakosztály, amely rögtön nagy nevekkel erősített, hiszen zöld-fehérbe öltöztek az olimpiai bajnok Liu-testvérek, Cole és John-Henry Krueger, valamint a versenyzők és a válogatott sikeredzője, Bánhidi Ákossal.

 • Emlékezetes nulla-nullák

  Emlékezetes nulla-nullák

  Viszonylag unalmas meccseket hozott a kedd este Bajnokok Ligája játéknap, hiszen a Liverpool 0-0-ás döntetlent játszott a Bayern München együttesével, míg a másik mérkőzésen a Lyon és a Barcelona összecsapás zárult gól nélkül.

 • Joshua: Miller a ribancom!

  Joshua: Miller a ribancom!

  Lezajlott az első sajtótájékoztató az Anthony Joshua–Jarrell Miller ökölvívó mérkőzés felvezetéseként és ahogy arra számítani lehetett a felek már most egymásnak ugrottak.

 • Esküt tett a 29. Téli Universiadéra utazó magyar csapat

  Esküt tett a 29. Téli Universiadéra utazó magyar csapat

  Negyven fős sportolói magyar csapat vesz részt a 29. Téli Universiadén – hangzott el a magyar csapat ünnepélyes fogadalomtételén Budapesten. A multisport-eseménynek a szibériai Krasznojarszk városa ad otthont, ahova a téli egyetemi játékok során az eddigi legnagyobb delegációval indul útjára a magyar egyetemi csapat.