EUR: 323,93 Ft
CHF: 289,90 Ft
2019. június 19., szerda
Gyárfás

Extra

Oláh Gergő: Az én gyerekeim nem lesznek árvák

Negyedik alkalommal állhat A Dal színpadára Oláh Gergő, akinek produkciója igazán meghatónak ígérkezik. Az egykor gyermek- és ifjúsági felügyelőként is dolgozó zenész ugyanis árva gyerekekről fog énekelni. A négyszeres apukának minden erejét össze kell majd szednie, hogy ne sírja el magát holnap a Duna Televízió élő show-jában.

Olág Gergő egy megható dallal nevezett (Fotó: Cser Dániel)

– Egy szerzőpáros keresett fel azzal, hogy írtak egy dalt, amit kifejezetten nekem szántak. Rögtön megfogott a téma, de bevallom, hogy hónapokon át gondolkodtam azon, hogy elvállaljam-e a felkérést, mert egyáltalán nem vagyok biztos abban, hogy el tudom énekelni sírás nélkül. Az árvaság egy nagyon kemény téma, és mivel sajnos rengeteg gyereket érint világszerte, ezért muszáj róla beszélni, emiatt is vállaltam végül a megmérettetést – kezdte a Lokálnak Oláh Gergő, akinek van személyes érintettsége a témában, hisz régen maga is dolgozott gyermek- és ifjúsági felügyelőként, ahol számtalan árva gyerekkel volt dolga.


– A dal visszahozta bennem azokat az éveket, amikor a gyermekotthonban dolgoztam. Most is könnybe lábad a szemem, ha arra gondolok, hogy miképp hozták be a nagyszülők, szülők a saját kicsinyeiket, hogy otthagyják őket örökre. Én nagyon hálás vagyok édesanyámnak és édesapámnak, hogy a nehéz anyagi helyzetünk ellenére is mindig számíthattam rájuk, és ez még ma is így van! – mondta az énekes, aki maga is négyszeres apuka, feleségével, Nikivel pedig nemrég a házasságukat is megerősítették.

– A szerelmemmel tíz éve keltünk egybe, de akkor nem volt pénzük nagy lagzit tartani, így ezt most, a házassági évfordulónkon bepótoltuk. Megerősítettük a mi kis szövetségünket, ezzel is biztosítottuk a négy csodálatos gyermekünket arról, hogy mi mindig itt leszünk nekik, ők soha nem lesznek árvák – tette hozzá Gergő, akinek tavaly nyár végén született meg negyedik gyermeke, Anna, akit már testvérei, Nolen, Denisz és Karla is nagyon vártak.


(Fotó: Instagram)

 

Kapcsolódó Cikkek

  • Új énekesnővel folytatja A Dal 2019 felfedezettje

    Új énekesnővel folytatja A Dal 2019 felfedezettje

    Új énekesnővel folytatja tovább az Acoustic Planet, Nagy Brigitta, azaz NÁGI veszi át Zsombok Réka helyét a zenekarban. Az új tag nem teljesen ismeretlen a közönség számára, hiszen a YouTube-on rengetegen követik, és feldolgozásvideói nyolcmillió megtekintés felett járnak.

  • Szarvas Andi: Várom, hogy rám találjon a nagy ő

    Szarvas Andi: Várom, hogy rám találjon a nagy ő

    Szarvas Andi, a tavaly Miss World Hungary győztese élete gyökeresen megváltozott az elmúlt egy évben. A vidéki lánynak egyre több felkérése van, ezért szeretne felköltözni a fővárosba, munkát keresni és esetlegesen megtalálni az igazit.