EUR: 334,37 Ft
CHF: 306,57 Ft
2019. november 15., péntek
Albert, Lipót

Egyéb Nyíregyháza

Ön is segíthet a beteg édesapán!

Tomek Zoltán élete csatáját vívja. Ismét. A Nyíregyháza Spartacus szurkolójának megsegítésére árverés indult: egy olyan Szpari felsőre lehet licitálni, melyet válogatott labdarúgók írtak alá – olvasható a nyíregyházi focicsapat hivatalos facebook oldalán.

A Nyíregyháza Spartacus hűséges szurkolójánál hónapokkal ezelőtt leukémiát diagnosztizáltak. Folyamatos kórházi kezelések következtek, a futball társadalom pedig összefogott, hogy segítsen Zolinak. Érkeztek árverésre felajánlott tárgyak többek között Győrből, Békéscsabáról, a Ferencvárostól, Újpestről, Kisvárdáról, de a lengyelországi Resovia szurkolók is sokat segítettek neki. Nyáron aztán úgy tűnt, minden rendben van. A kezelések használtak, Zoli újra dolgozhatott, folyamatosan tért vissza az ereje.


Korábban a kórházban látogatták meg a Szpari focistái
Fotó: Facebook

Azonban a héten sajnos rossz hírek érkeztek, ismét kórházba került. Megint nem dolgozhat, nem lehet otthon a családjával, mert ismét a betegség ellen harcol. A kapott tárgyak közül a számára egyik legkedvesebbet ajánlotta fel most árverésre, melytől soha nem szeretett volna megválni: egy olyan Szpari felsőt, melyet olyan válogatott labdarúgók írtak alá, mint Détári Lajos vagy Bárányos Zsolt. Még Zajcz István, a Szpari korábbi szertárosa ajándékozta neki, hogy ezzel segítse a gyógyulását.

Erre a mezre lehet most licitálni!

Most kalapács alá került a mez, a teljes bevételt pedig Tomek Zoltán kapja. Licitálni hozzászólásban a Nyíregyháza Spartacus facebook oldalán lehet január 27-ig.

Másképp is segíthet!

A számlaszám, amelyre a pénzbeli adományok érkezhetnek, és amely Tomek Zoltán saját bankszámlaszáma:

11773449-06018706-00000000
IBAN: HU11 11773449-06018706-00000000
Swift kód: OTPVHUHB

A közleménybe írják oda: “Gyógyulj meg, Zoli!”

Kapcsolódó Cikkek

 • A kórházigazgató emlékére

  A kórházigazgató emlékére

  75 éve hunyt el Ifj. Dr. Genersich Antal. A vásárhelyi főorvos, kórházigazgató tiszteletére ennek apropóján emléktáblát avattak az általa épített Rapcsák András utca 10. szám alatti Genersich-palota falán. Az ünnepségen elhangzott: Genersich Antal vezetésével, szakmai útmutatásával a régi ispotály helyett egy 9 pavilonból álló 220 ágyas kórház épült, amelynek falai között a mai napig gyógyulnak a vásárhelyiek.

 • Tesztüzemben a Zerge

  Tesztüzemben a Zerge

  Így hívják azt a szolgáltatást, amely még tesztüzemben működik Zalaegerszegen. A forgalomba állított két, egyenként 13 személyes kisbusz a közösségi közlekedést egészíti ki a peremkerületekben élők igényei alapján.

 • Zenével emlékeznek Ady Endrére

  Zenével emlékeznek Ady Endrére

  Ady Endre a magyar irodalom egyik legnagyobb alakja, akire november 15-én a Makám együttessel emlékezhetnek azok, akik elmennek a Pestújhelyi Közösségi Házba.