EUR: 323,25 Ft
CHF: 290,75 Ft
2019. június 26., szerda
János, Pál

Egyéb Nyíregyháza

Ön is segíthet a beteg édesapán!

Tomek Zoltán élete csatáját vívja. Ismét. A Nyíregyháza Spartacus szurkolójának megsegítésére árverés indult: egy olyan Szpari felsőre lehet licitálni, melyet válogatott labdarúgók írtak alá – olvasható a nyíregyházi focicsapat hivatalos facebook oldalán.

A Nyíregyháza Spartacus hűséges szurkolójánál hónapokkal ezelőtt leukémiát diagnosztizáltak. Folyamatos kórházi kezelések következtek, a futball társadalom pedig összefogott, hogy segítsen Zolinak. Érkeztek árverésre felajánlott tárgyak többek között Győrből, Békéscsabáról, a Ferencvárostól, Újpestről, Kisvárdáról, de a lengyelországi Resovia szurkolók is sokat segítettek neki. Nyáron aztán úgy tűnt, minden rendben van. A kezelések használtak, Zoli újra dolgozhatott, folyamatosan tért vissza az ereje.


Korábban a kórházban látogatták meg a Szpari focistái
Fotó: Facebook

Azonban a héten sajnos rossz hírek érkeztek, ismét kórházba került. Megint nem dolgozhat, nem lehet otthon a családjával, mert ismét a betegség ellen harcol. A kapott tárgyak közül a számára egyik legkedvesebbet ajánlotta fel most árverésre, melytől soha nem szeretett volna megválni: egy olyan Szpari felsőt, melyet olyan válogatott labdarúgók írtak alá, mint Détári Lajos vagy Bárányos Zsolt. Még Zajcz István, a Szpari korábbi szertárosa ajándékozta neki, hogy ezzel segítse a gyógyulását.

Erre a mezre lehet most licitálni!

Most kalapács alá került a mez, a teljes bevételt pedig Tomek Zoltán kapja. Licitálni hozzászólásban a Nyíregyháza Spartacus facebook oldalán lehet január 27-ig.

Másképp is segíthet!

A számlaszám, amelyre a pénzbeli adományok érkezhetnek, és amely Tomek Zoltán saját bankszámlaszáma:

11773449-06018706-00000000
IBAN: HU11 11773449-06018706-00000000
Swift kód: OTPVHUHB

A közleménybe írják oda: “Gyógyulj meg, Zoli!”

Kapcsolódó Cikkek