EUR: 334,70 Ft
CHF: 306,00 Ft
2019. november 17., vasárnap
Gergő, Hortenzia

Belföld

Orbán Viktor a halálos kollégiumtűz helyszínén járt – Fotók!

Mint arról korábban beszámoltunk, óriási tűz ütött ki szerda este a IX. kerületben. A Ráday Kollégium második és harmadik emelete gyulladt ki, a helyszínre 20 katasztrófavédelmi jármű és több mint 60 tűzoltó vonult ki. A szerencsétlenségben egy ember meghalt. 

Közel 80 embernek kellett elhagynia az épületet, ahol többségében a Károli Gáspár Református Egyetem Hittudományi Karának hallgatói laknak. Orbán Viktor miniszterelnök személyesen hívta fel telefonon Bogárdi Szabó István református püspököt, hogy együttérzéséről biztosítsa a tragédia után. A kormányfő felajánlotta, hogy a kormány segítséget nyújt a károk elhárításához és az épület rendbetételéhez.


Pénteken délután a miniszterelnök személyesen is ellátogatott a teljesen kiégett Ráday Kollégiumba, amiről egy fotót is feltöltött közösségi oldalára a következő szöveggel:

“Sok baja van az igaznak, de valamennyiből kimenti az Úr.” (Zsolt 34,20)

“The righteous person may have many troubles, but the Lord delivers him from them all.” (Psalm 34:19)


“Sok baja van az igaznak, de valamennyiből kimenti az Úr.” (Zsolt 34,20)“The righteous person may have many troubles, but the Lord delivers him from them all.” (Psalm 34:19)

Gepostet von Orbán Viktor am Freitag, 25. Januar 2019

 

Orbán Viktor egy videót is közölt facebook oldalán, amiben körbevezetik a tragédia helyszínén.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek